”Soluția perfectă” pentru facturile mari la gaze, curent electric, carburant și mâncare. Stai în casă la Netflix pe aceste televizoare

”Soluția perfectă” pentru facturile mari la gaze, curent electric, carburant și mâncare. Stai în casă la Netflix pe aceste televizoare

Facturile mari la utilități ar putea avea o ”rezolvare”. Te-ai gândit că poate dacă iei popcorn în timp ce te uiți la producțiile preferate de pe Netflix, ai putea economisi? Accesează cea mai tare ofertă la televizoarele Smart de la eMAG.

Platforma de streaming online Netflix te-ar putea ajuta în a economisi la aceste facturi. Datorită faptului că televizoarele Smart consumă puțin curent, vei putea privi serialele preferate, iar ceaiul te-ar putea încălzi. Magazinul eMAG a lansat cele mai bune oferte la televizoarele Smart, astfel că ești la un pas distanță de a-ți crea un mediu cozy.

Bucură-te de o gamă mai largă de culori cu ajutorul televizorului Smart de la Samsung. Cu ajutorul Crystal Display vei avea parte de o optimizare a culorilor, astfel încât să poți observa orice detaliu subtil pe o diagonală de 138 de centimetri cu o rezoluție 4K Ultra HD pe afișajul LED. Oferta valabilă AICI.

În cazul în care spațiul nu îți permite achiziția unui Smart TV cu o diagonală mai mare, poți cumpăra televizorul Samsung cu o diagonală de 80 de centimetri. Cu ajutorul display-ului LED  care beneficiază de o rezoluție HD, poți urmări în continuare programele preferate de pe Netflix și nu numai, toate acestea, AICI.

Bucură-te de divertisment și uită de facturile mari la utilități

Bugetul diferă de la o familie la alta, astfel că poate ești interesat în achiziționarea unui Smart TV doar că la un preț mai mic. eMAG te așteaptă cu oferta imbatabilă la televizorul Smart Star-Light. Astfel, beneficiază de Netflix și YouTube la o rezoluție HD pe un afișaj de 81 de centimetri, la un preț mai mic, AICI.

Pentru un plus de mărime, rezoluție 4K Ultra HD și un display cu o diagonală de 139 de centimetri, poți opta, din oferta eMAG, pentru Smart TV-ul LG care beneficiază de un afișaj OLED, la un preț excepțional, AICI.

Citește și: