Secretul ca să nu trăiești pe datorie. Magazinul care își vinde produsele acum la preț incredibil de mic

Secretul ca să nu trăiești pe datorie. Magazinul care își vinde produsele acum la preț incredibil de mic

eMAG te așteaptă cu promoții nenumărate, iar în semn de solidaritate taie zerourile prețurilor, astfel că acesta poate fi secretul să nu trăiești pe datorie. Poți beneficia de laptopuri și telefoane mobile chiar și la jumătate de preț.

Retailerul consideră că trebuie să își aștepte clienții cu oferte pentru fiecare buzunar. Astfel, dacă vrei să îți schimbi tehnologia pe care o deții acum, cea mai bună soluție este dată de eMAG. Am ales pentru tine cele mai bune oferte din categoria de laptopuri, astfel că poți beneficia de o reducere de 56% la laptopul HP.

Laptopul HP 250 G7 vine echipat cu un procesor Intel Core i3 din cea de-a 10-a generație, cu o frecvență de până la 3,4 GHz. Display-ul este unul standard de 15,6 inci care include tehnologia HD, în timp ce memoria RAM este de 4GB, iar spațiul de stocare este de 500 GB HDD. Oferta valabilă AICI.

Acer Aspire 5 beneficiază de un preț redus la jumătate, iar ceea ce vei primi va fi un procesor AMD Ryzen 3 4300 U cu o frecvență de până la 3,7 GHz, un display IPS de 15,6 inci care dispune de rezoluția Full HD. Nu trebuie să îți faci probleme cu privire la memoria de procesare, având în vedere că laptopul vine echipat cu 8 GB RAM și un spațiu de stocare SSD de 256 GB. Accesează oferta AICI.

eMAG include în oferta de laptopuri și MSI Modern 15 care beneficiază de un procesor Intel Core i5 din generația a 11-a, fiind un cip foarte puternic. Display-ul de 15,6 inci te va ajuta să vizionezi serialele preferate dar și să lucrezi la proiectele în desfășurare. Laptopul mai dispune de 8 GB RAM și un spațiu de stocare SSD de 256 GB, toate la un super preț AICI.

Secretul ca să nu trăiești pe datorie este să accesezi ofertele incredibile

Telefoanele la rândul lor întră în această campanie de reduceri a eMAG. Astfel, poți beneficia de telefonul mobil POCO M3 care benficiază de o reducere de 66%. Smartphone-ul vine echipat cu un display de 6,5 inci, Dual SIM și un spațiu de stocare de 64 GB. Memoria RAM încorporată este de 4 GB și totodată beneficiază de tehnologia 5G, la un preț imbatabil AICI.

Xiaomi Redmi Note 10 face și el parte din ofertă și îl poți achiziționa cu o reducere de 56%. Acesta dispune de 4GB memorie RAM, un spațiu de stocare de 128 GB și tehnologia 5G, toate acoperite de display-ul de 6,5 inci la care se adaugă procesorul MediaTek Dimensity 700 cu 8 nuclee, tehnologii care benficiază de o reducere substanțială AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: