‘Secretul’ ca să ieși ieftin cu tot ceea ce ai nevoie pentru copil în noul an școlar. Descoperă aceste produse de la eMAG

'Secretul' ca să ieși ieftin cu tot ceea ce ai nevoie pentru copil în noul an școlar. Descoperă aceste produse de la eMAG

Noul an școlar se apropie cu pași repezi, iar toate lucrurile de care un copil are nevoie înaintea începerii școlii nu te vor duce prea ieftin. Descoperă prețurile mici de la eMAG pentru a-ți atenua cheltuielile în luna septembrie.

Magazinul eMAG lansează periodic diferite campanii de reduceri pentru a te întâmpina cu prețuri mici. Pentru că școala este aproape de start, orice elev are nevoie de un laptop care să îl poată ajuta la teme. Pentru tine, am făcut o selecție de astfel de dispozitive în limita a 1.500 de lei.

Din oferta eMAG face parte laptopul Allview care beneficiază de o reducere de 52%. Dispozitivul vine echipat cu un procesor Intel, un display de 15,6 inci, o memore RAM de 4GB și un spațiu de stocare de 256 GB SSD. Accesează oferta AICI.

Pentru cei care au nevoie de o portabilitate mai mare, pot alege ultraportabilul Prestigio SmartBook care vine echipat cu un procesor AMD de până la 2,20 GHz și un ecran de 14,1 inci. Memoria RAM disponibilă este de 4 GB, iar spațiul de stocare eMMC este de 64 GB. Beneficiază de 35% reducere AICI.

Cumpără un laptop ieftin pentru copilul tău în noul an școlar

Pentru cei pentru care brandul contează, pot opta din oferta eMAG de ultraportabilul de la Acer care este redus cu 34%. Astfel, poți beneficia de un procesor de la Intel de până la 2,60 GHz, o memorie RAM de 4 GB și un spațiu de stocare SSD de 125 GB. Beneficiază de reducere AICI.

Tot de la Acer poți cumpăra ultraportabilul Acer Chromebook care dispune de un procesor Intel și un display de 14 inci. Acesta mai prezintă o memorie RAM de 4GB și spațiu de stocare de 64GB eMMC. Beneficiază de reducerea de 27% AICI.

HP face și el parte din gama de reduceri ale eMAG. Astfel, poți achiziționa ultraportabilul HP cu o reducere de 23%. Dispozitivul este echipat cu un procesor de la Intel de până la 2,60 GHZ și un display de 14 inci, fiind perfect în cazul în care spațiul este limitat. Laptopul dispune de o memorie RAM de 4GB și un spațiu de stocare eMMC de 64GB. Oferta valabilă AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: