Se dau ”gratis” la eMAG. Ziua nebună cu televizoare și frigidere la prețuri infime

Se dau ”gratis” la eMAG. Ziua nebună cu televizoare și frigidere la prețuri infime

La eMAG, clienții pot beneficia de o ofertă care le aduce ”gratis” suma de 150 de lei . Află cum poți accesa această promoție care vine la pachet și cu transport gratuit.

Magazinul eMAG a lansat o ofertă prin care, la achiziția de produse electrocansice, vei primi gratuit un voucher cu contravaloarea de 150 de lei. Totodată, retailerul eMAG va veni și îți va ridica vechile electrocasnice de acasă în mod gratuit. Cee ca va trebui să faci este să cumperi un produs din categoriile: mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, mașini de spălat vase, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat, televizoare, cuptoare încorporabile sau aragaze.

Apoi, în schimbul aparatului electrocasnic pe care îl predai, vei primi un voucher. Totodată, nu trebuie să îți faci griji pentru transport deoarece eMAG le va ridica gratuit de la tine de acasă. Astfel, dacă ești pregătit să renunți la combina frigorifică veche, eMAG ți-a pregătit în schimb combina frigorifică Arctic, fiind redusă cu 35%. Capacitatea sa de 262 de litri, dar și tehnologia Garden Fresh își vor spune cuvântul în comparație cu vechiul tău aparat electrocasnic, ofertă valabilă AICI.

Ce poți obține ”gratis” de la eMAG

Tot în această campanie de la eMAG intră și mașina de spălat rufe cu uscător încorporat Indesit care beneficiază de o reducere de 27%. Capacitatea mașinii este de 7 kg la spălare și 6 kg la uscare, iar viteza centrifugării este de 1.400 RPM. Totdată, aparatul electrocasnic vine echipa cu un display digital, perfect pentru a putea observa când să te întorci după rufele proaspăt spălate și uscate, ofertă care poate fi accesată AICI.

Televizoarele fac parte la rândul lor din oferta eMAG, astfel că poți cumpăra televizorul Smart JVC care este redus cu 28%. Datorită rezoluției ecranului HD, televizorul afișează imagini mai detaliate ca niciodată. Cu o calitate a ecranului de 720p, de pe afișajul de 80 cm nu va lipsi niciun detaliu al conținutului tău preferat, indiferent că vorbim despre posturile TV preferate, Netflix sau YouTube. Oferta este valabilă AICI.

Citește și: