Se dau câte 150 de lei pentru toți cei care intră acum pe eMAG și fac asta. Surpriza nu se oprește aici

Se dau câte 150 de lei pentru toți cei care intră acum pe eMAG și fac asta. Surpriza nu se oprește aici

Retailerul eMAG a pregătit o surpriză de zile mari tuturor celor care intră pe site, astfel că persoanele care intră pe site vor primi 150 de lei în momentul în care vor dori să își schimbe vechile electrocansice.

Magazinul eMAG continuă surprizele toamnei, iar de această dată se adresează celor care doresc să achiziționeze noi electrocasnice. Astfel, ceea ce va trebui să faci este să urmezi cei patru pași simpli pe care îi poți găsi pe pagina eMAG AICI. Din oferta eMAG fac parte mașinile de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, vitrine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, mașini de spălat vase, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat, televizoare, cuptoare incorporabile și aragaze.

La achiziționarea oricărui astfel de produs, în momentul predării celui vechi, magazinul eMAG îți va da un voucher în valoare de 150 de lei și va asigura transportul în mod gratuit. În cazul care ești în căutarea  unui televizor SMART, eMAG îți pune la dispoziție la un preț imbatabil televizorul SMART Star-Light care beneficiază de o reducere de 6%. Beneficiază acum de o diagonală de 60 de cm și tehnologie cu ajutorul căreia poți urmări clipurile preferate pe YouTube sau serialele de pe Netflix, AICI.

Noua ofertă eMAG îți aduce 150 de lei

În actuala ofertă a eMAG întră și mașinile de spălat, astfel că poți achiziționa mașina de spălat Heinner cu o reducere de 50%. Mașina de spălat beneficiază de o capacitate de 7 kilograme și o viteză de centrifugare de 1.000 de rotații pe minut, iar cu ajutorul display-ului LED poți selecta programul necesar. Accesează oferta AICI.

Tot de la eMAG îți poți cumpăra noul aragaz de la Arctic care beneficiază de o reducere de 36%. Aragazul prezintă 4 arzătoare, iar cu ajutorul tehnologiei Safety Plus, alimentarea cu gaz va fi oprită în momentul în care flacăra se va stinge accidental, aducând un plus de siguranță. Oferta valabilă AICI.

Citește și:
Etichete: