Se dau aproape gratis la eMAG. Ziua nebună cu Telefoane, televizoare și frigidere la prețuri infim de mici

Se dau aproape gratis la eMAG. Ziua nebună cu Telefoane, televizoare și frigidere la prețuri infim de mici

Magazinul eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri din România, lansează campania denumită ”Crazy days”, care își așteaptă clienții să cumpere cele mai noi telefoane, televizoare și frigidere la prețuri imbatabile, unele dintre ele aproape gratis.

Pentru că ieri a fost ultima zi din campania Spring Sale, magazinul eMAG a lansat o nouă gamă de oferte cu prețuri imbatabile. Clienții pot achiziționa electronice și electrocasnice dintr-o gamă variată de branduri, specificații tehnice și prețuri care se topesc odată cu începutul verii.

Indiferent că ești în căutarea unui televizor nou sau poate telefonul vechi nu mai îndeplinește cerințele de care ai nevoie, magazinul eMAG a pregătit pentru tine foarte multe oferte AICI. Din gama de oferte face parte și televizorul smart Philips, acum cu o reducer substanțială de 23%, așadar poți beneficia de un ecran de 80 de centimetri, pe care să poți vedea emisiunile preferate sau poate serialul tău Netflix preferat. Televizorul dispune de un ecran LED și poate fi comandat AICI.

Dacă vrei să beneficiezi de un telefon nou, Samsung vine cu o ofertă de nerefuzat. Producătorul promite un display mare de 6,5 inci, care combină estetica unui design simplificat cu nuanțe clasice. Curbele rafinate îl fac confortabil de ținut în mână și oferă o navigare ușoară pe ecran. Telefonul dispune de o cameră de 13 megapixeli care te ajută să imortalizezi cel e mai minunate momente împreună cu cei dragi, pe care le poți salva în cei 32 GB de memorie. Oferta poate fi găsită AICI.

Produse în campania „Crazy Day” aproape gratis la eMAG

Dacă ești în căutarea unei combine frigorifice, beneficiezi și aici de reduceri foarte mari. Combina frigorifică cu o capacitate de 288 de litri și cu uși reversibile, beneficiază de o reducere de 30% și poate fi găsită AICI. În cazul în care ești indecis cu privire la dimensiunile acesteia, capacitatea dar și consumul și culoare, oferta întreagă a combinelor frigorifice poate fi găsită AICI.

Dacă te numeri printre acei mulți români care lucrează de acasă, cu siguranță un nou laptop te-ar putea ajuta să răspunzi mai repede la e-mail-uri sau să participi la ședințele din cadrul jobului, astfel că eMAG pune la dispoziție nenumărate configurații și mărci, pentru laptopuri, indiferent că vorbim de un laptop de zi cu zi sau chiar unul cu performanțe ridicate precum cele de gaming. Oferta întreagă a laptopurilor poate fi găsită AICI.

La un super preț și cu o reducere de 25%, am găsit laptopul Acer Aspire 3 cu un procesor Intel Pentium Silver N5030 de până la 3,1 GHz, care beneficiază de un display de 15,6 inci pentru a putea vedea filmele preferate sau a compune textele atât de utile pentru jobul tău. Laptopul beneficiază de o memorie RAM de 4GB și o placă video integrată Intel UHD Graphics, iar acesta poate fi achiziționat AICI.

Citește și: