10 dec. 2021 | 19:11

Se aplică chiar de azi și este obligatoriu pentru toți românii să știe: cele mai ieftine cadouri, unde

Ghidul cumpărătorului
Se aplică chiar de azi și este obligatoriu pentru toți românii să știe: cele mai ieftine cadouri, unde

Luna cadourilor se apropie de jumătate, iar românii sunt în pline cumpărături de sărbători. Alege cele mai ieftine cadouri pentru cei dragi cu ajutorul unuia dintre cele mai mari magazine din România.

Retailerii se întrec în oferte în luna decembrie, luna cadourilor. Românii, în puținul timp rămas caută cele mai bune oferte pentru cei dragi, însă un aspect foarte important pentru aceștia este reprezentat de prețul produselor. Iată cele mai ieftine cadouri pe care le poți cumpăra de la magazinul eMAG, fiind sigur că fiecare dintre cei apropiați vor primi ceva.

eMAG a lansat o campanie de Crăciun pentru a te bucura de cele mai bune oferte la o gamă variată de produse. În funcție de persoana căreia vrei să îi cumperi cadoul, ai la dispoziție categorii pentru ea, pentru el, pentru copii, sau pentru părinți și bunici.

Din categoria cadourilor pentru ea, poți alege diferite accesorii sau chiar un eBook reader. Astfel, persoana căreia îi dăruiești acest dispozitiv va avea la îndemână mii de cărți pe care să le citească în vacanță datorită spațiului de stocare de 8GB, dar și pe baza faptului că este rezistent la apă. Accesează oferta AICI.

Este cunoscut faptul că bărbații vor fi mereu impresionați de gadgeturi, astfel că în cazul în care trebuie să alegi un cadou pentru el, poți opta pentru laptopul Lenovo V15 care vine echipat cu un procesor Intel Core i5 din generația a 10-a, 8 GB memorie RAM și un spațiu de stocare SSD de 512 GB, AICI.

Beneficiază de cele mai ieftine cadouri scoase la vânzare de eMAG

Dacă acest dispozitiv nu te inspiră prea mult, atunci de ce să nu alegi niște jucării „pentru oameni mari”. Așadar, poți cumpăra LEGO Technic – Land Rover Defender format din 2.573 de piese care beneficiază de un super preț AICI.

Copiii sunt cei mai privilegiați în preajma sărbătorilor atunci când vine vorba de cadouri. Poți alege un dispozitiv care să îi ajute în domeniul educației și totodată cu care se pot relaxa în timpul liber. Astfel, laptopul 2 în 1 Microsoft Surface Go 3 poate fi cadoul ideal. Acesta vine echipat cu un procesor Intel Gold 6500Y, display de 10,5 inci, 4GB memorie RAM și 64 GB stocare eMMC, la un preț avantajos AICI.

Magazinul eMAG s-a gândit și la părinți și bunici, iar dintre multitudinea de produse pe care le poți regăsi în listă, poți alege un laptop pentru a-i ține în pas cu tehnologia. Poate studiezi în altă țară, iar de sărbători nu poți fi lângă ei, astfel că un laptop v-ar putea ajutea în cadrul unei sesiuni de videocall. La un preț avantajos, poți cumpăra ultraportabilul Weigo care vine echipat cu un procesor Intel Core i3, un display de 14,1 inci, 256 GB SSD spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM, AICI.