08 mart. 2021 | 18:36

Schimbare majoră la plata cu cardul: una dintre cele mai mari bănci a făcut anunțul

CHESTII
Schimbare majoră la plata cu cardul: una dintre cele mai mari bănci a făcut anunțul

Anul 2021 a debutat cu o tendință puternică de digitalizare și îmbunătățire a performanțelor funcțiilor online puse la dispoziție de aplicațiile bancare. Tendința continuă și în luna martie, arată un anunț al OTP Bank, care lansează serviciul OTP POSibil, o soluţie care facilitează plata cu cardul şi folosirea telefonului mobil în loc de POS.

OTP Bank vine în întâmpinarea clienților cu o aplicație care simplifică modul de plata cu cardul, prin transformarea telefonului mobil în POS.

Concret, noua aplicație OTP Bank permite clienților să realizeze operațiuni de acceptare la plată pe loc, fără necesitatea unui terminal POS clasic şi fără costuri de mentenanţă sau consumabile suplimentare.

„Totul este mai simplu atunci când puteți accesa servicii digitale, optimizate pentru a vă susține afacerea oriunde v-ați afla. Soluția OTP POSibil vă transformă telefonul mobil într-un POS mobil și vă ajută să atingeți nivelul următor în ceea ce privește vânzarea produselor și serviciilor dvs., datorită ușurinței de tarifare a tranzacțiilor dvs. plătite prin carduri bancare direct pe telefonul mobil”, transmite OTP Bank.

Cui îi este folositoare noua tehnologie

Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, divizia Retail, susține că OTP POSibil este o aplicaţie digitală inovatoare, extrem de utilă pentru o categorie vastă de clienți, în special pentru cei care nu vor să piardă vremea și vor să încaseze plăti „din mers”.

„Este o aplicaţie digitală inovatoare, creată special pentru cei care vor să încaseze plăţile din mers, direct pe telefonul lor mobil, într-un mod sigur şi rapid. Strategia noastră de creştere a OTP Bank are în vedere, aşadar, extinderea reţelei fizice, dar în paralel dezvoltăm şi soluţii online moderne şi flexibile, în conformitate cu transformarea comportamentului general faţă de shopping”.
Roxana Hidan

OTP POSibil este lansată pe piață în parteneriat cu Mastercard şi Visa.

Aplicația OTP Banck este compatibilă cu terminalele mobile cu sistem de operare Android, telefon mobil sau tabletă.

OTP Bank România este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală şi de Est, cu operaţiuni în ţări precum Ungaria, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia şi România.