Restricțiile pentru romani, în vigoare de azi: soluția deșteaptă să scapi de bătăi de cap, pe lângă vaccin

Restricțiile pentru romani, în vigoare de azi: soluția deșteaptă să scapi de bătăi de cap, pe lângă vaccin

Începând cu data de 25 octombrie 2021, restricțiile au intrat în vigoare. Astfel, libertatea de mișcare este afectată de acestea în cazul în care nu te-ai vaccinat. Care este soluția pentru a te putea bucura de cumpărături respectând măsurile legale?

Noile restricții au intrat în vigoare, astfel că în cazul în care nu te-ai imunizat, trebuie să găsești soluții pentru a-ți putea face cumpărăturile. În acest caz, poți apela la serviciile magazinelor online și a companiilor de curierat. Astfel că eMAG îți stă la dispoziție cu o bogată ofertă în cazul cumpărăturilor aparaturii electronice dar și a cumpărăturilor zilnice.

Dacă te-ai gândit că vrei să îți schimbi televizorul iar actualele restricții te împiedică, poți comanda de pe eMAG televizorul Smart Samsung care dispune de o diagonală de 108 cm. Afișajul LED te va ajuta să observi cele mai fine detalii ale imaginilor datorită rezoluției 4K Ultra HD, acum la un super preț AICI.

Pentru că noile restricții prevăd și telemunca, poți cumpăra laptopul ultraportabil ASUS la un preț mic, astfel că vei putea da randament la locul de muncă și de acasă. Dispozitivul vine echipat cu un procesor Intel i3 din generația a 10-a, display de 14 inci, memorie RAM de 8 GB și un spațiu de stocare SSD de 256 de GB, AICI.

eMAG este soluția pentru restricțiile care au intrat în vigoare

Din moment ce poți lucra de-acasă, poți face mai multe lucruri în același timp, astfel că poți pune la spălat în timp ce lucrezi la proiectul de la job. eMAG lansează o ofertă foarte bună pentru mașina de spălat rufe cu uscător Arctic, fiind perfectă pentru a-ți rezolva și celelalte treburi casnice în timp ce lucrezi. Capacitatea acesteia la spălare este de 7 kg, iar pentru uscare de 4 kg. Viteza de centrifugare de 1.200 RPM este suficientă pentru a scoate rufele aproape uscate, iar tehnologia Motor Silent Inverter o va face silențioasă, astfel că nu te va deranja în timp ce lucrezi. Accesează oferta AICI.

Iar pentru că finalul zilei este aproape și treaba finalizată, te poți relaxa citind o carte. Astfel, poți cumpăra de la eMAG eBook reader Kindle care beneficiază de o memorie de 8 GB și WiFi fiind perfectă pentru a-ți stoca cărțile preferate. Nu rata oferta imbatabilă AICI.

Citește și: