15 nov. 2021 | 12:30

Reducerile eMag, pe sufletul tău: băuturile la ofertă, perfecte de cadou sunt ideale pentru tine

Ghidul cumpărătorului
Reducerile eMag, pe sufletul tău: băuturile la ofertă, perfecte de cadou sunt ideale pentru tine

Vin sărbătorile și, pe lângă bunătățile de la masa de Crăciun și de Revelion, trebuie să ai ceva de băut pe masă. Chiar dacă vrei un vin bun, o șampanie delicioasă sau un whisky de calitate, la eMag le găsești la ofertă.

Fie că ești băutor de vin, bere sau orice altceva, dacă intri pe eMag, ai din ce alege. Campaniile desfășurate în această perioadă sunt actualizate zilnic, așa că dacă ești în căutare de ceva, trebuie doar să tastezi ce îți place și ce vrei să cumperi și să verifici stocurile și prețurile. Iată, mai jos, o listă din care să te inspiri.

De pe masa de Crăciun nu poate să lipsească vinul. Acest vin roșu San Marzano Primitivo di Manduria, la 0.75 litri îl găsești pe eMag la ofertă. Vinul are o culoare roșie rubinie intensă. Este un vin amplu cu arome fructate de prune și gem de cireșe, cu note ușor picante de tutun. Un vin corpolent cu tanini fini și un post-gust cu note de cacao, cafea și vanilie.

Băuturi speciale, de sărbători, la eMag

La miezul nopții în seara de Revelion, de pe masa este nelipsită șampania. Ice Impérial Rosé Moet & Chandon este prima și singura șampanie rosé special creată pentru a fi savurată cu gheață. O nouă experiență de degustare de șampanie care reunește plăcere, prospețime și spiritul liber al verii.

De asemenea, vodka Beluga este la reducere pe eMag. Primul lot Beluga Noble a fost produs în anul 2002, fiind rezultatul unei munci meticuloase depuse de maeștrii Distileriei Mariinsk. Gustul elegant al sortimentului se datorează compoziției unice de ingrediente naturale, selecționate cu grijă, cum ar fi miere, extract de ovăz și extract de susai.

Un gin special este ginul Monkey pe care-l găsești pe eMag. Este un gin original care reflectă povestea sa în rețeta unică de creare. Conține ienupăr tradițional, flori de soc, frunze de mur, iasomie, lavandă, anghelică și pomelo. Ingredientele netradiționale includ coacăze culese direct din Pădurea Neagră. Datorită unei combinații perfect echilibrate de plante, poți simți gusturi subtile de prospețime, tonuri amare sau ușor dulci care vor fi apreciate de orice iubitor de gin.

Aromele multifațetate îți vor încânta nasul cu notele seducătoare, dulci, fructate și condimentate ale romului Diplomatico (Botucal), Reserva Exclusiva. Oferă o explozie blândă de dulceață de banane, cremă și prăjitură, cu o notă de stejar de vanilie și coajă de portocală. Fructele tropicale, stafidele și nucile echilibrează cu pricepere și subliniază complexitatea romului cu care te poți delecta în prag de sărbători.