Reducerile eMag care te ajută să uiți că nu ai mers în vacanță: îți fac casa mai frumoasă

Reducerile eMag care te ajută să uiți că nu ai mers în vacanță: îți fac casa mai frumoasă

Poate nu ai apucat încă să mergi în vacanță sau poate ai decis ca anul acesta să nu îți iei concediu și să cheltui banii pe altceva. Ai putea să schimbi mobila din casă și să redecorezi. Cu reducerile de la eMag, ai la dispoziție o grămadă de piese de mobilier și decorațiuni care îți vor face casa mai frumoasă.

Așadar, eMag a pregătit pentru tine o grămadă de promoții în această perioadă, printre care se numără și articolele din categoria home-deco. Dacă vrei să îți remobilezi casa, acum ai ocazia ideală. Cel mai mare magazin online e locul perfect în care găsești tot ce vrei, la cele mai bune prețuri.

Cel mai mare magazin online își actualizează zilnic campaniile pe site-ul său, mai ales în această perioadă, așa că poți verifica prețurile, dar și stocurile produselor pe care vrei să le achiziționezi direct pe site. Dacă însă ai nevoie de niște sugestii, ți-am pregătit o listă scurtă cu cinci produse din gama home-deco, care să te inspire puțin.

Dacă vrei să stai la răcoare, cu aerul condiționat pornit și să eviți astfel canicula de afară, poți să investești într-o consolă de gaming, câteva jocuri și un scaun de gaming. Astfel, la eMag găsești acest birou de gaming Arka Evolution Z2: suprafața din carbon, structura din oțel, cu mousepad, suport căști, suport pahar, cutie cabluri electrice, reglaj suprafață podea și multe alte specificații. Biroul ARKA Evolution Z2 e conceput pe baza recomandărilor celor mai pasionați gameri și respectă cele mai riguroase standarde de calitate.

eMag îți decorează casa cu bun gust și eleganță

Dacă, totuși, vrei să te bronzezi, poți să iei de la eMag acest set de două șezlonguri pentru grădină, cu măsuță. Nu uita, totuși, de crema cu factor de protecție solară. Un scaun confortabil este un element de mobilier indispensabil pentru cei care doresc să se destindă și relaxeze fie acasă în locuință sau afară în gradină, la picnic, în camping, la piscină sau pe malul mării.

Poate ai nevoie și de o lenjerie de pat nouă, iar la eMag ai de unde alege. Lenjeriile de pat din colecția Kotonia Home Hotel, prin textura aleasă, îți oferă starea de confort și de relaxare de care ai nevoie, după o zi plină. Calitatea țesăturii permite o utilizare îndelungat, timp în care lenjeria va avea un aspect proaspăt, iar culoarea va avea aceeași intensitate, pentru foarte mult timp.

Acest corp de iluminat va da un farmec aparte casei tale, iar prietenii te vor întreba de unde l-ai luat, când îi vei invita pe la tine. Lustra Alessandro Design încorporează atât tehnologia modernă, cât și elegantă, într-un produs unic, menit să-i confere casei tale un aspect vibrant și plăcut estetic. Prin intermediul telecomandei, lustra se poate aprinde/stinge, poate fi setată să lumineze cald/rece, iar intensitatea se poate regla la fel de ușor.

Cu siguranță ai nevoie de această cabină de duș cu hidromasaj, ca să te relaxezi după o zi de muncă. Cabina de duș este realizată din sticlă securizată, are patru duze pe panelul de hidromasaj, patru duze de hidromasaj lombar, sistem de hidromasaj pentru picioare, dar și panou de comandă electric și iluminare cu LED. Ai masaj direct la tine în baie, fără să te mai deplasezi la salon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: