Produse aproape gratis pentru români. Ce face eMAG cu resigilatele, chiar acum

Produse aproape gratis pentru români. Ce face eMAG cu resigilatele, chiar acum

eMAG aruncă prețurile în aer la produsele resigilate, astfel că mai multe produse sunt aproape gratis pentru români. Reducerile aplicate sunt considerabile și poți cumpăra cea mai nouă tehnologie la cele mai bune prețuri.

Oferta de laptopuri și desktop-uri resigilate din cadrul magazinului eMAG cuprinde nenumărate variante de specificații tehnice și branduri, potrivite pentru fiecare buzunar. Din ofertă face parte și ultraportabilul de la Lenovo, IdeaPad care beneficiază de o reducere de 50%.

Dispozitivul vine echipat cu un procesor Intel Core i5 de generația a 8-a cu o frecvență de până la 3,40 GHz, un display de 14 inci, memorie RAM de 8GB și un spațiu de stocare 512 SSD M.2. Poți accesa oferta AICI.

Din aceeași ofertă face parte și laptopul de gaming Dell Inspiron 7567 care vine cu o reducere de 44%. Laptopul beneficiază de un procesor Intel Core i5 de generația a 7-a  cu o frecvență de 2,50 GHz. Display-ul de 15,6 inci are o rezoluție Full HD, care redă perfect performanța celor 8 GB de memorie RAM și a spațiului de stocare de 1TB HD+ 8 GB SSD. Laptopul vine echipat cu o placă video dedicată nVIDIA GeForce 1050 de 4GB , toate la un super preț AICI.

eMAG propune produse aproape gratis pentru români

eMAG include și desktop-urile în oferta de resigilate. Astfel că poți achiziționa un sistem All-in-One de la MSI cu o reducere de 45%, perfect pentru un spațiu limitat. Sistemul este echipat cu un procesor Intel Core i5 din generația a 7-a cu o frecvență de 3,10 GHz. Display-ul măsoară 23,8 inci la o rezoluție Full HD.

În ceea ce privește spațiu de stocare acesta este de 1 TB HDD+ 16GB SSD și o memorie RAM de 8 GB. Poți achiziționa sistemul All-in-One la o reducere considerabilă AICI.

Pentru gameri, eMAG a pregătit sistemul Serioux care beneficiază de o reducere de 32%. Astfel, la un preț foarte bun poți obține un procesor AMD Ryzen 5 3350G cu o frecvență de până la 4.00 GHz, o memorie RAM de 8 GB DDR4, 512 GB SSD spațiu de stocare, AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: