Realitatea dură pentru românii cu centrale termice de apartament. Soluția să scapi de factura umflată la energie, ce-ți trebuie

Realitatea dură pentru românii cu centrale termice de apartament. Soluția să scapi de factura umflată la energie, ce-ți trebuie

Având în vedere că facturile la curent electric și gaze sunt din ce în ce mai mari, acest lucru este o realitate cu care au de-a face foarte mulți români care dețin centrale termice de apartament. Așadar, ce alternative poți utiliza pentru a beneficia de prețuri mai mici?

Poate de multe ori când a venit factura la gaz sau la energie electrică, te-ai gândit ce ai putea face pentru a mai diminua din costurile exagerate. eMAG ți-a pregătit o ofertă la aparatele de încălzire dar și la  panourile solare care, ți-ar putea reduce costurile lunare.

Așadar poți achiziționa din oferta eMAG caloriferul electric TESY care beneficiază de o putere de 3.000 W. Caloriferul dispune de 14 elemenți, trei trepte de putere, termostat de siguranță dar și termostat reglabil și este echipat cu o protecție anti-îngheț, toate la un preț excepțional AICI.

Din aceeași ofertă a eMAG face parte și caloriferul electric Heinner cu o putere de 2.500 W. Acesta este prevăzut cu 11 elemenți, un termostat ajustabil. 3 setări de temperatură, control digital și funcție ECO. Pe deasupra, caloriferul dispune de protecție împotriva supraîncălzirii și un sistem de siguranță în caz de răsturnare, dispozitivul fiind disponibil AICI.

Ce alternative pentru centrale termice îți oferă eMAG

Dacă factura la energie electrică este cea care îți dă bătăi de cap în fiecare lună, poți opta pentru achiziția unor panouri solare. Din oferta eMAG face parte și panoul solar fotovoltaic Solar care dezvoltă 280 W. Acesta dispune de 60 de celule solare, iar tipurile de aplicații sunt atât on grid cât și off grid. Se potrivește oricărui tip de destinație a construcției, indiferent că vorbim despre rezidențial sau comercial. Accesează oferta AICI.

Dacă bugetul este mai redus, atunci poți opta pentru un panou solar de 50 W fotoboltaic, policristanic carre dispune de un cablu de 90 cm și o tensiune maximă de 18 V. Vei putea în acest fel să diminuezi costurile care îți dau bătăi de cap, accesând oferta AICI.

Citește și: