Produse utile și inedite la super prețuri pe eMAG, în acest moment

Produse utile și inedite la super prețuri pe eMAG, în acest moment

Magazinul eMAG a lansat mai multe oferte la o gamă variată de produse care sunt atât utile cât și inedite. Află ce poți achiziționa în acest moment la cele mai bune prețuri.

Retailerul eMAG beneficiază de variate produse care își găsesc utilitate în viața de zi cu zi, indiferent că locuiești la casă sau la bloc. Pentru că sezonul rece se apropie, trebuie să alegem cele mai bune surse de încălzire dar și cele mai economice. Astfel, o aerotermă ar putea fi ceea ce căutai, cu atât mai mult cu cât prețul acesteia este unul foarte mic.

Poți achiziționa de la eMAG aeroterma Rowenta Instant Comfort cu o putere de 2.400 W. Aceasta beneficiază de două trepe de putere, termostat de siguranță și termostat reglabil, fiind perfectă pentru zilele reci. Poți accesa oferta AICI.

Dacă ești în căutarea unui produs inedit, atunci eMAG îți pune la dispoziție șemineul TAGU Larsen. Acesta poate reprezenta alegerea perfectă având în vedere design-ul sofiticat dar în același timp și echilibrat. Poți seta un program de încălzire automată pentru fiecare zi a săptămânii și încăperea va fi mereu încălzită la momentul potrivit. Oferta este valabilă AICI.

eMAG te așteaptă cu produse utile și inedite

În ceea ce privește utilitatea în casă, poți opta pentru o mașină de spălat vase de la Beko. Astfel orice problemă crezi că ai avea cu vasele din bucătărie, mașina de spălat vase de la Beko îți oferă cele mai eficienște soluții. Aceasta are o capacitate de zece seturi și dispune de 6 programe diferite de spălare, astfel că poate face față cu brio și celor mai murdare vase. Accesează oferta AICI.

După ce ai terminat de spălat vasele, te poți bucura de cele mai noi producții de cinematografie, alături de cei dragi, cumpărând de la eMAG videoproiectorul Loosafe. Dispozitivul este echipat cu WiFi, și redă o rezoluție Full HD. Totodată, dispune de porturi atît de utile precum HDMI, VGA, AV, USB și SD, toate la un super preț AICI.

Citește și: