13 dec. 2021 | 20:36

Prețuri de pomană pentru români, acum, dar nu e vorba de Lidl sau Kaufland. Ce se întâmplă la cel mai mare magazin online

Ghidul cumpărătorului
Prețuri de pomană pentru români, acum, dar nu e vorba de Lidl sau Kaufland. Ce se întâmplă la cel mai mare magazin online

Românii sunt obișnuiți ca atunci când merg în Lidl și Kaufland să beneficieze de prețuri foarte mici. Cu toate acestea, cel mai mare magazin online din România, eMAG a pregătit pentru români prețuri imbatabile, care trezește teamă în rândul concurenței.

Prețurile mici pot fi întâlnite de obicei în magazinele cele mai accesate de către români, iar dintre acestea fac parte cele câteva sute de puncte de vânzare de pe teritoriul României, care aparțin magazinelor Lidl și Kaufland. Românii apelează de cele mai multe ori la aceste magazine pentru a se aproviziona cu necesarul alimentelor de bază, dar și ale unor articole vestimentare sau chiar obiecte electrice și electronice.

Magazinul eMAG este foarte cunoscut în rândul conaționalilor noștri datorită ofertelor imbatabile pe care le pregătește de fiecare dată. Astfel, acesta a pregătit oferte și mai bune decât concurența, oferte de care poți beneficia accesând site-ul eMAG. Astfel, dacă nu ți-ai echipat mașina cu cauciucurile de iarnă, poți accesa oferta zilei de la eMAG și vei putea beneficia de o reducere de 10% la anvelopele de iarnă, AICI.

Dacă ții cu adevărat la mașina ta, vei descoperi că eMAG a lansat mai multe oferte la diferite produse auto precum electronice auto, ulei de motor și aditivi, dar și accesorii auto. Toate acestea beneficiază de reduceri cuprinse între 10 – 15 % AICI.

Prețuri speciale, mai ceva ca la Kaufland și Lidl

Tot la eMAG poți beneficia de ofertă la categoria de produse de îngrijire personală, unde vei descoperi o reducere de până la 25% AICI. Produsele de îngrijire și cosmetică fac și ele parte din aceeași ofertă, precum și detergenții și produsele de curățenie.

Decorațiunile de Crăciun fac parte din articolele cele mai cumpărate de către români în această perioadă. eMAG a lansat o ofertă și pentru aceste produse, astfel că poți beneficia de o reducere de 7% AICI.

Unele alimente de bază beneficiază de un super preț. Consultă catalogul eMAG pentru a putea beneficia de cele mai bune oferte pentru a fi sigur că ai tot ceea ce este necesar pentru a pregăti un adevărat festin de Crăciun, AICI.

Totodată, ai grijă să verifici și ideile de cadouri pregătite de eMAG pentru fiecare membru al familiei tale. Astfel, poți cumpăra produse special destinate copiilor, pentru el, pentru ea, prietenilor, dar și părinților și bunicilor. Articolele beneficiază de prețuri nemaivăzute, iar toate sunt la un click distanță. Accesează oferta AICI.