Prea puțini le-au văzut la eMAG: se întâmplă la final de weekend. Golește depozitul de telefoane și laptopuri cu reduceri demențiale

Prea puțini le-au văzut la eMAG: se întâmplă la final de weekend. Golește depozitul de telefoane și laptopuri cu reduceri demențiale

După o zi nebună de Black Friday, eMAG a avut în weekend și-o super campanie cu reduceri. Încă mai sunt produse bune pe site, cum ar fi laptopuri și telefoane. Uite o listă care să te ajute să cumperi rapid ce-ai nevoie.

Ce face eMAG acum e să țină sus o campanie numită Crazy Sale. Și sunt prețuri de zici că-i pomană chiar acum pe site. Listele de telefoane și laptopuri sunt consistente, dar se dau rapid. Uite lista din care să alegi ce ți-ar fi bun, dar asta cu reduceri demențiale.

eMAG bagă reduceri demențiale la telefoane și laptopuri. Mare atenție că se dau repede

Când vine vorba de reduceri, de Black Friday sau în celelalte momente, eMAG nu se încurcă. Așa e cazul și acum cu Crazy Sale când se laudă cu oferte demențiale și ai toate produsele pe site.

Așa poți să prinzi un super laptop Alienware cu procesor Intel Core i7, ecran de 17,3 inci Full HD la 300 Hz, 512 GB spațiu de stocare pe SSD și 12 GB memorie RAM. Unde mai pui placa video super performantă, dar și Windows 10 Pro inclus. Vestea cea mai bună e că laptopul are o reducere de peste 2.200 de lei!

eMAG are și un laptop la preț foarte mic de la HP. Are ecran de 15,6 inci Full HD, 4 GB memorie RAM, dar și 1 TB de stocare. Și reducere ca asta nu mai prinzi prea curând!

De la Lenovo poți să prinzi un laptop cu Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și un design impecabil. Iar acum prețul e suficient de mic cât să ți-l permiți

S-a lăsat la eMAG cu o reducere majoră și la un ASUS VivoBook cu procesor AMD Ryzen 7, de ultimă generație, ecran de 15,6 inci Full HD, are tehnologie OLED, 512 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Reducerea demențială e doar în Crazy Sale!

Cel mai tare telefon din oferta asta e însă un Samsung S20 FE cu 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Și nu doar atât. Telefonul are și conectivitate 5G, dar și-o baterie de 4.500 mAh. Îl prinzi la super preț aici!

eMAG nu se încurcă de Crazy Sale când vine vorba de reduceri. Așa e cazul și cu un Poco M3 Pro al cărui preț e cu peste 1.500 lei mai mic! Telefonul are 64 GB spațiu de stocare, 4 GB memorie RAM și un ecran generos. Uite ce poți să iei de puțini bani!

eMAG are și un Xiaomi la preț de zici că nu-i adevărat. E vorba de un Redmi 9C cu spațiu de stocare de 32 GB și 3 GB memorie RAM. Ecranul este generos, iar bateria e imensă: 5.000 mAh. Uite cât costă și vezi dacă-i pentru tine

Citește și: