Pomana de 400 de lei pentru români, epuizată în câteva minute. Ultima soluție pentru reducerile la care visai

Pomana de 400 de lei pentru români, epuizată în câteva minute. Ultima soluție pentru reducerile la care visai

În cea de-a doua etapă a rabla electrocasnice pentru electrocasnice în care fiecare român primea suma de 400 de lei pentru un televizor vechi, oferta a fost epuizată în doar câteva minute. Iată la ce soluție poți apela pentru a beneficia și tu de un televizor nou la un preț mic.

Cea de-a doua etapă în care erau acordate vouchere pentru vechile electrocasnice, precum laptopuri, televizoare și tablete a început în data de 3 decembrie, la ora 10. Din nefericire, mulți români nu au putut beneficia de acordarea acestor vouchere pentru că plafonul de 14 milioane de lei a fost epuizat în aproximativ opt minute.

Mai mulți utilizatori au acuzat probleme la logare și generare a voucherelor. Potrivit datelor furnizate de AFM, au fost generate 33.877 de vouchere, dintre care 19.183 pentru televizoare, 9.592 pentru laptopuri și 5.102 pentru tablete.

Toți cei care au aplicat pentru vouchere au primit:

Etapa în care erau acordați 400 de lei fiecărui român pentru o rablă a fost epuizată în câteva minute

Cea de-a treia etapă și ultima din această ediție va avea loc în perioada 10.12.2021, ora 10:00 – 16.12.2021, ora 23:50 sau până la epuizarea bugetului. Dacă nu ai apucat să prinzi unul dintre vouchere pentru televizoare, laptopuri sau tablete, trebuie să știi că mai ai la dispoziție o șansă. Astfel, poți beneficia de oferta eMAG care lansează periodic electronice și electrocasnice la prețuri foarte mici.

Așadar, poți achiziționa televizorul Smart Tech care vine echipat cu un display cu o diagonală de 60 cm la o rezoluție HD, clasa energetică A, la un super preț AICI.

Poți opta pentru un Smart TV de la JVC la un super preț care vine echipat cu un afișaj de 80 de cm la o rezoluție Full HD, clasa energetică F, AICI.

Laptopurile fac parte și ele din oferta eMAG, astfel că poți cumpăra ultraportabilul ASUS care vine echipat cu un procesor Intel de până la 2,4 GHz, display de 11.6 inci, 4 GB memorie RAM și spațiu de stocare eMMC de 64 GB, la un super preț AICI.

Lenovo IdeaPad 3 este și el la un preț foarte mic. Acesta dispune de un procesor Intel, afișaj de 15,6 inci la o rezoluție Full HD, 4 GB memorie RAM, 256 GB SSD și poate fi cumpărat de AICI.

Tabletele sunt, de asemenea, la prețuri accesibile, astfel că dacă ai pierdut oferta din cadrul Rabla pentru electrocasnice, poți achiziționa tableta Samsung Galaxy Tab A, cu un procesor Quad Core, un display de 8 inci, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și Wi-Fi, la un super preț, AICI.

Citește și: