Performanțe de delir la prețuri de chilipir. eMAG îți oferă cea mai nouă tehnologie la prețuri foarte mici

Performanțe de delir la prețuri de chilipir. eMAG îți oferă cea mai nouă tehnologie la prețuri foarte mici

Tehnologia este în permanentă schimbare, astfel că cerințele de sistem sunt tot mai mari, în funcție de programele pe care le utilizezi. Magazinul eMAG îți aduce astfel cea mai nouă tehnologie la prețuri foarte mici, prin programul său de revânzare al produselor resigilate.

De cele mai multe ori, atunci când bugetul nu îți permite să achiziționezi un produs nou, poți arunca o privire și în secțiunea de ”Resigilate” a magazinului eMAG. Acolo poți găsi produse foarte bune, fără nici cel mai mic defect, la un preț foarte mic. Astfel, dacă vânezi de ceva vreme un laptop cu o configurație puternică, dar pe care să îl cumperi la un preț accesibil, eMAG îți poate îndeplini cerința.

În acest sens, poți cumpăra laptopul de la HP ProBook redus la jumătate. Acesta vine echipat cu un procesor Intel Core i3 de generația a zecea de până la 4,10 GH, un display de 15,6 inci care suportă o rezoluție Full HD. Pe lângă aceste specificații, laptopul mai dispune de o memorie RAM de 32 de GB și un spațiu de stocare SSD de 512 GB, toate la un preț imbatabil AICI.

Tot la eMAG poți cumpăra laptopul de gaming ASUS ROG New ZEPHYRUS, care beneficiază de o reducere substanțială. Laptopul dispune de un procesor Intel Core i7 din generația a opta de până la 4,10 GHz, display de 15,6 inci care suportă o rezoluție HD, 24 GB memorie RAM, un spațiu de stocare de 512 GB SSD și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX de 8 GB. Accesează oferta AICI.

Reduceri și oferte eMAG: Achiziționează cea mai nouă tehnologie la prețuri speciale

Acer este unul dintre brandurile care beneficiază de o reducere considerabilă, astfel că poți cumpăra de la eMAG ultraportabilul Acer Swift 3 care dispune de o tehnologie de top. Având un procesor Intel Core i7 generația a 10-a de până la 3,90 GHz, un display de 13,5 inci care suportă rezoluția Full HD, laptopul îți va oferi o performanță sporită. Acestea se îmbină perfect cu memoria RAM de 8 GB și spațiul de stocare SSD de 512 GB, la un super preț, AICI.

Din gama de gaming de la HP poți achiziționa laptopul OMEN X 17, aproape la jumătate de preț. Procesorul Intel Core i7 din generația a 7-a de până la 3,90 GHz, display-ul de 17,3 inci IPS, memoria RAM de 16 GB și spațiul de stocare 1TB HDD + 256 GB SSD, reprezintă configurația perfectă pentru a domina terenul de luptă. Cu ajutorul plăcii grafice nVIDIA GeForce GTX 1080 de 8 GB GDDR5X, vei putea juca ultimele jocuri la cea mai înaltă grafică. Toate la un preț special AICI.

Citește și: