Pensionarii nu mai trebuie să facă CAR pentru aceste lucruri. Super oferte pe care toți și le pot permite acum

Pensionarii nu mai trebuie să facă CAR pentru aceste lucruri. Super oferte pe care toți și le pot permite acum

Este un lucru destul de bine știut de către majoritatea românilor faptul că pensionarii apelează de multe ori la CAR pentru a-și putea permite un trai minim de la o lună la alta. Cu toate acestea, unele magazine fac oferte încât inclusiv aceștia să poată țină pasul cu tehnologia.

Pensiile a milioane de români sunt foarte mici încât de multe ori, aceștia nu își permit încălzirea spre exemplu, mai ales pe timpul iernii. Pentru că și aceștia trebuie să treacă peste sezonul rece, trebuie să își asigure o sursă de căldură. Dacă unii se folosesc de sobele din case, alții locuiesc la apartament iar facturile la căldură sunt uneori mai mari decât pensiile pe care le primesc.

Așadar, foarte mulți găsesc soluții alternative precum caloriferele electrice. În cazul în care ești unul dintre ei și nu știi ce alegere să faci, poți achiziționa caloriferul electric Star-Light cu 7 elemenți, 3 trepte de putere, termosat reglabil și o putere de 1.500 W. Acesta este prevăzut cu protecție de supra-încălzire și protecție anti-răsurnare și poate fi luat de AICI.

Pentru o mică diferență, poți achiziționa caloriferul Star-Light cu o putere mai mare, de 2.000 W. Acesta este prevăzut cu 9 elemenți, 3 trepte de putere, termostat de siguranță reglabil și 5 canale de ulei, disponibil AICI.

Pensionarii nu sunt nevoiți să împrumute de la CAR pentru a se putea descurca

Unii pensionari, rămân cu atât de puțini bani din pensie, încât nu își permit nici măcar necesarul de pâine pentru o lună. În cazul acestora, o mașină de copt pâine poate fi un real ajutor, astfel că pot achiziționa un astfel de dispozitiv cu o putere de 550 W și o capacitate de 0,9 l, de AICI.

Tehnologia a avansat, iar acest lucru este valabil și pentru pensionari. Cu toate că aceștia trebuie să mențină legătura cu rudele plecate în străinătate sau poate cu copiii lor care și-au întemeiat o familie, iar telefonul este foarte util în epoca vitezei, prețurile acestora de cele mai multe ori depășesc pensia pe câteva luni. Chiar și așa retailerul pune la dispoziția acestora telefoane mobile cu un preț sub 100 de lei și adaptat nevoilor lor, beneficiind de taste mai mari, putând fi cumpărat de AICI.

Citește și: