Pensiile și salariile cresc abia la anul, dar cumpărăturile de Crăciun sunt acum. Cum cumperi ieftin tot ce vrei

Pensiile și salariile cresc abia la anul, dar cumpărăturile de Crăciun sunt acum. Cum cumperi ieftin tot ce vrei

Pensiile și salariile cresc, însă abia de la anul. Cu toate acestea, foarte mulți români trebuie să își facă proviziile de sărbători acum, iar veniturile mici îi împiedică să cumpere tot ceea ce își doresc. Așadar, cum poți face să cumperi ieftin produsele necesare sărbătorilor de iarnă?

În urma unui acord al liberalilor cu social-democrații, s-a stabilit ca pensiile să crească cu 10 puncte procentuale, iar salariul minim să ajungă la 2.550 de lei, însă acestea abia în 2022. Totodată, în cazul pensionarilor care au venituri mici, vor mai primi un bonus de 1.200 de lei pentru achitarea facturilor.

Tot începând cu următorul an, pensia minimă va fi majorată de la 800 de lei la 1.000 de lei, astfel că impactul bugetar va ajunge la minim 10 miliarde de lei. Așadar, creșterea pensiilor va fi de 200 de lei începând cu luna ianuarie 2022. Cu toate acestea, pentru pensionari, tot este târziu, având în vedere că, la rândul lor, trebuie să pună ceva pe masa de Crăciun, sau să cumpere un cadou nepoților.

Pensiile și salariile cresc de la anul, dar eMAG te așteaptă cu oferte de acum

Totuși, pentru aceste persoane există o soluție, datorită ofertelor puse la dispoziție de magazinul eMAG. Astfel, pentru masa de Crăciun, pensionarii pot apela la ofertele imbatabile pe care retailerul eMAG le-a pus la alimentele de bază, AICI. În aceeași ofertă se încadrează și conservele sau pastele făinoase.

Pentru că se apropie perioada cadourilor, poate te-ai gândit că ai vrea să faci un cadou și poate nu îți permiți acest lucru, având în vedere pensia sau salariul mic. Cu toate acestea, eMAG s-a gândit să includă în ofertă o uriașă gamă de produse care beneficiază de prețuri speciale de sărbători.

Astfel, poți beneficia de cadouri pentru el, cadouri pentru ea, cadouri pentru copii sau cadouri pentru prieteni, la prețuri nemaivăzute. Dacă în continuare, consideri că ceea ce cauți nu găsești în oferta specială, atunci poți consulta întregul catalog eMAG care dispune de prețuri mici la foarte multe produse, AICI. Cu actuala pensie sau actualul salariu este imposibil să nu găsești ceva care să se muleze la bugetul pe care îl ai.