Opțiunea de care profiți gratuit la Digi: ai nevoie doar de așa ceva pe telefon

Opțiunea de care profiți gratuit la Digi: ai nevoie doar de așa ceva pe telefon

Când vine vorba de ce opțiuni mai are grupul Digi | RCS-RDS, lista e destul de bogată. Fie că vorbim de ceva pentru abonamentul de telefonie mobilă, fie că vorbim de cablu. Așa e cazul acum.

Pachetul de televiziune digitală de la Digi | RCS-RDS costă 30 de lei pe lună și operatorul propune până la 180 de canale TV (variază în funcție de specificul grilei locale, dar sunt cel puțin 120), poți conecta mai multe televizoare și poți adăuga tot felul de extraopțiuni.

Totodată, ai toate canalele grupului, de la Digi24 până la Digi World, Life, Animal World, sau cele de sport. Dar opțiunea gratuită, și cu mult mai interesantă, se numește Digi Online. Ai acces la 70 de canale TV, via internet, pe telefon sau tabletă – până la cinci dispozitive conectate în același timp.

De ce ai folosi Digi Online pe telefon sau tabletă

Prin această platformă vezi meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Seria A, La Liga sau Ligue 1 pe orice dispozitiv. Totodată, ai secțiunea HBO GO unde poți urmări și filmele sau serialele preferate. Streamingul funcționează pe cinci dispozitive și ca să le vezi pe cele înregistrate pur și simplu intri în cont.

Ca să-ți creezi contul, intră în contul digi.ro, iar dacă nu ai unul, îți poți face online pe site. Accesezi secțiunea Serviciile mele și apoi Digi Online. Setezi un nume de utilizator (cu adresa de mail) și o parolă. Accesezi link-ul pe care tocmai l-ai primit pe adresa de mail introdusă. Și, gata, folosești contul pe ce dispozitive vrei.

De reținut însă că tot acest conținut din Digi Online poate fi vizionat doar pe teritoriul României. Altfel, ai mai multe detalii pe site aici, unde vezi și canalele TV la care ai acces direct în aplicație. Și aplicație pentru Android e aici, iar pentru iPhone e aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: