Opțiunea care schimbă complet felul în care folosești WhatsApp și chiar Facebook Messenger

Opțiunea care schimbă complet felul în care folosești WhatsApp și chiar Facebook Messenger

Se pare că Mark Zuckerberg își dorește în continuare ca Facebook și WhatsApp să aibă o legătură mult mai strânsă decât în prezent. Mai exact, compania-mamă nu a renunțat la ideea sa de anul trecut de a îmbina platforma WhatsApp cu aplicația Messenger de la Facebook.

Pentru a înțelege această idee, trebuie să ne întoarcem puțin în timp. Astfel, în 2020, a apărut un raport potrivit căruia Facebook intenționează să îmbine chatul WhatsApp cu aplicația Messenger.

Facebook a derulat studii la acea vreme și a efectuat teste în întreaga lume, cu noua funcționalitate, pentru a găsi cele mai bune soluții pentru utilizatorii celor două servicii.

Facebook a integral în cele din urmă funcția de mesagerie directă (DM) cu aplicația WhatsApp și Messenger, dar nu au existat informații noi despre opțiunea de a vedea sesiunea de chat pe ambele platforme, până de curând, când WABetaInfo, un forum cunoscut pentru dezvăluirea noutăților legate de WhatsApp cu mult înainte ca acestea să ajungă la public, a oferit câteva detalii noi despre subiectul menționat anterior.

Facebook nu a renunțat la ideea de a integra chat-ul WhatsApp cu Messenger

WABetaInfo dezvăluie că Facebook nu a renunțat la ideea de a integra chat-ul WhatsApp cu Messenger.

De asemenea, un tester independent al aplicației a publicat o captură foto care dezvăluie cum arată mesajele WhatsApp în aplicația Facebook Messenger.

Mai mult decât atât, WhatsApp are în desfășurare acum impunerea unei politici de confidențialitate a utilizatorilor, care prevede obținerea acceptului acestora pentru a permite platformei să partajeze date. Utilizatorii au două variante. Fie acceptă noua politică de confidențialitate, fie își dezinstalează WhatsApp. Termenul limită este 15 mai.

Totuși, a ieșit la iveală faptul că Facebook va oferi utilizatorului opțiunea de a integra chat-ul WhatsApp cu Messenger. Dacă nu este interesat, utilizatorul îl poate respinge și poate continua să aibă sesiuni de chat separate pe platformele respective. Nu în ultimul rând, WhatsApp intenționează să introducă opțiunea de a sprijini transferul istoric al chat-urilor între platforme între iOS și Android și invers.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: