01 oct. 2021 | 16:19

Ofertele de top ca să-ți înfrângi toți inamicii: eMAG îți oferă prețuri în defensivă la sistemele de gaming

Ghidul cumpărătorului
Ofertele de top ca să-ți înfrângi toți inamicii: eMAG îți oferă prețuri în defensivă la sistemele de gaming

Profită de cele mai bune oferte la sistemele de gaming de la eMAG. Laptopuri și desktop-uri cu care poți domina câmpul de luptă și îți poți crea cele mai bune strategii de apărare.

Oferta eMAG dispune de foarte multe specificații tehnice numai bune de a-ți pune în aplicare abilitățile în gaming. Profită acum de oferta lansată de eMAG și cumpără laptopul Acer Aspire care beneficiază de o reducere de 22%. Acesta prezintă un procesor AMD Ryzen 5, display de 15,6 inci, 8GB memorie RAM, 256 GB SSD și o placă video NVIDIA GeForce GTX 1650 de 4GB. Oferta poate fi accesată AICI.

De la Lenovo poți achiziționa IdeaPad 5 care este redus cu 10%. Specificațiile tehnice includ un procesor Intel Core i5 generația a 10-a, memorie RAM de 8GB, spațiu de stocare SSD de 256 GB și un display de 14 inci, toate acestea AICI.

Noul laptop de gaming de la HP, Pavilion este acum redus cu 32% și vine echipat cu un procesor Intel Core i5 din generația a 10-a, un afișaj de 16,1 inci, 8GB memorie RAM, spațiu de stocare SSD de 512 GB și o placă video NVIDIA GeForce GTX 1650 de 4GB. Achiziționează-l la cel mai bun preț AICI.

eMAG te așteaptă cu cele mai mici prețuri la desktop-urile de gaming

Din categoria desktop, eMAG te așteaptă cu sistemul Prime, redus cu 26% care vine echipat cu un procesor Intel Quad Core i5 din generația a 9-a, 8GB memorie RAM, HHD de 1 TB și o placă video dedicată de 4GB, la un preț foarte bun, AICI.

În cazul în care procesorul Ryzen este cel care satisface cerințele tale de performanță, atunci poți achiziționa sistemul Zen H1 care beneficiază de o reducere de 33% și  vine echipat cu un procesor OctaCore Ryzen7, 16GB memorie RAM, HDD 1 TB + SSD 480 GB și o placă video NVIDIA GeForce GTX 750 de 4GB DDR5. Toate aceste performanțe uimitoare, AICI.

Puterea poate fi găsită și în cadrul sistemului Serioux care este acum redus cu 12%. Sistemul este echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 10-a, 16GB DDR4, spațiu de stocare SSD de 500GB și o placă video GeForce GTX de 4GB DDR6, toate acestea, AICI.