15 oct. 2021 | 17:30

Nici nu știai, serialul Netflix – Jocul Calamarului ”Squid Game” se vede cel mai bine pe aceste televizoare: cumpără acum la super preț de la eMAG

Ghidul cumpărătorului
Nici nu știai, serialul Netflix - Jocul Calamarului ”Squid Game” se vede cel mai bine pe aceste televizoare: cumpără acum la super preț de la eMAG

Nu poți rata vizionarea unuia dintre cele mai populare seriale Netflix – ”Jocul Calamarului”. Beneficiază de oferta eMAG pentru a cumpăra cele mai bune Smart TV-uri cu ajutorul cărora poți urmări impresionanta poveste.

În prezent, serialul coreean ”Jocul Calamarului” sau ”Squid Game” este cel mai urmărit și discutat serial dintre cele difuzate pe celebra platformă de streaming. Captivantul serial are în spate ani de muncă ai regizorului și scenaristului Dong-hyuk Hwang și, această poveste reprezintă o alegorie la societatea capitalistă modernă.

Serialul poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix, iar pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de un Smart TV. Astfel, eMAG a lansat o campanie la toate televizoarele LG, beneficiind de o reducere extra de 10%. Așadar, în momentul în care ai ajuns la finalizarea comenzii, aplică în coș codul ”OfertaLG”.

Achiziționează de la eMAG televizorul Smart LG care beneficiază de o reducere extra de -10%. Televizoarele LG UHD depășesc de fiecare dată așteptările tale, astfel că poți experimenta o calitate realistă a imaginii cu culori vii și o rezoluție de patru ori mai mare decât pixelii Full HD, datorită afișajului de 108 cm și 4K Ultra HD, la un preț de excepție, AICI.

Vizionează serialul Jocul Calamarului la o rezoluție incredibilă

Dacă diagonala mai mare este ceea ce cauți, din oferta eMAG face parte și televizorul Smart LG care dispune de un display LED de 126 cm, o rezoluție 4K Ultra HD, iar cu ajutorul Filmmaker Mode și HDR vei avea parte de o experiență de vizionare mai captivantă a serialului Squid Game. Accesează oferta imbatabilă AICI.

Pentru ca Jocul Calamarului să dispună și de un sunet de excepție, în oferta eMAG este inclus și soundbar-ul LG care beneficiază la rândul său de o extra reducere de -10%. Poziționează subwooferul acolo unde se aude mai bine, fără a-ți face grijă de fire, având în vedere că este wirelss. Cu ajutorul puterii de 300 W și caracteristicii Adaptice Sound Control, te vei putea bucura de cel mai calitativ sunet, toate acestea la un preț incredibil AICI.