15 iun. 2021 | 11:24

Mașini de la ANAF, la preț foarte mic. Peugeot sau VW Golf la doar 800 de lei

ACTUALITATE
Mașini de la ANAF, la preț foarte mic. Peugeot sau VW Golf la doar 800 de lei

Poți să cumperi mașini second-hand la preț de nimic luna aceasta. Iată ce a scos la vânzare ANAF.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la vânzare luna aceasta autoturisme și vehicule comerciale second-hand în mai multe județe din țară. Vehiculele confiscate pot fi cumpărate fie prin licitație, fie prin sistemul de vânzare directă.

Printre mașinile care au fost scoase la vânzare recent, se află următoarele. Un Volkswagen Golf fabricat în anul 1994 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 400 de lei. Modelul este depozitat la Deva. De asemenea, o autoutilitară Nissan fabricată în anul 1990 a fost scoasă la vânzare în București, la prețul de 3.950 de lei și tot o autoutilitară Mercedes Benz fabricată în anul 2007 a fost scoasă la vânzare prin licitație de către ANAF Iași la prețul de 86.000 de lei.

Cumperi mașini de la ANAF la prețuri foarte mici

Dacă vrei o Alfa Romeo 166 fabricată în anul 1998, o poți de la ANAF Timișoara, la prețul de o mie de lei. Modelul cu motor de doi litri pe benzină este depozitat la Deva. Un alt model de  autoturism Alfa Romeo 147 fabricat în anul 2006 a fost scos la vânzare directă de către ANAF Timișoara la prețul de 5.300 de lei.

Acestea sunt doar câteva autoturisme pe care ANAF le-a scos la vânzare, conform Wall-street.ro. În ceea ce privește  documentele care trebuie depuse pentru participarea la licitaţie, ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele acte.

În primul rând, trebuie depusă oferta de cumpărare, apoi dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei. De asemenea, e nevoie de împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant.

Pentru persoanele juridice române, e nevoie de copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului, iar pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română.

În ceea ce privește persoanele fizice române, e nevoie de copie de pe actul de identitate, iar pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport. De asemenea, este importantă și declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului, prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.