Marea relaxare de sărbători petru români, oficială. Profită de eliminarea restricțiilor, dar nu rata oferta asta

Marea relaxare de sărbători petru români, oficială. Profită de eliminarea restricțiilor, dar nu rata oferta asta

Autoritățile au anunțat noi măsuri de relaxare de sărbători. Așadar, toți romanii care dețin un certificat verde sau un test negativ, își pot face cumpărăturile dorite din orice magazin

Atât de Crăciun cât și de Revelion, românii se pot bucura de relaxare măsurilor de sănătate publică. Datorită faptului că incidența cazurilor este în scădere, românii se pot bucura de mai multă libertate în preajma sărbătorilor de iarnă. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a afirmat că aceste măsuri urmează a fi aprobate de Guvern și că vor începe a-și produce efectele începând cu data de 9 decembrie.

Pentru că programul magazinelor va fi prelungit cu o oră, iar gradul de ocupare al restaurantelor va crește de la 30% la 50%, de ce să nu profiți și să îți faci cumpărăturile în liniște. Poți beneficia astfel de cele mai tari oferte ale magazinului eMAG care vine cu o multitudine de produse la prețuri excepționale.

Vezi AICI lista cu interdicțiile care vor fi eliminate.

Profită de marea relaxare de sărbători și alege cele mai tari cadouri

Fiind perioada sărbătorilor de iarnă, unde cadourile primează, poți oferi cele mai interesante cadouri celor dragi. Astfel, poți achiziționa laptopuri, telefoane mobile, eBook-uri  sau tablete la prețuri avantajoase. Așadar, poți achiziționa laptopul 2 în 1, ASUS Vivobook care vine echipat cu un procesor Intel Core i5 din generația a 11-a, display de 14 inci, 8 GB RAM și 256 GB SSD, la un preț excepțional AICI.

Din categoria telefoanelor mobile face parte smartphone-ul Xiaomi 11 Lite, pe care îl poți achiziționa la un preț incredibil. Acesta vine echipat cu un slot Dual SIM, o memorie RAM de 8 GB și un spațiu de stocare de 128 GB. Accesează oferta AICI!

De ce să nu cumperi și o tabletă Lenovo pentru cei mici. Lenovo Tab 11 beneficiază de un procesor octa-core, un display de 11 inci la o rezoluție 2K IPS, 4 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și Wi-fi, toate acestea la un preț foarte mic, AICI.

Pentru pasionații de lectură, un eBook reader Kindle poate reprezenta cadoul perfect de Crăciun. Acesta beneficiază de 300 ppi, este rezistent la apă iar spațiul de stocare de care dispune este de 8 GB, suficient cât să încarci câteva mii de volume. Profită de ofertă AICI.

Citește și: