Magazinul iubit al românilor îți dă televizor la 599 de lei, telefon la 59 lei și frigider la ofertă

Magazinul iubit al românilor îți dă televizor la 599 de lei, telefon la 59 lei și frigider la ofertă

Magazinul iubit al românilor, eMAG te așteaptă cu cele mai ieftine produse. Află oferta retailerului și ce produse poți cumpăra cu prețuri de chilipir. Acest lucru face ca magazinul sa fie unul foarte iubit, datorita preturilor excelente cu care își așteaptă de fiecare data clienții.

Magazinul eMAG nu încetează să te suprindă cu prețurile foarte mici pe care le afișează la o gamă largă de produse. Poți astfel cumpăra televizoare, telefoane mobile și frigidere la prețuri de chilipir. Așadar, poți cumpăra televizorul Walton care beneficiază de o diagonală de 80 de cm la display-ul LED cu o rezoluție HD, la prețul de 599 de lei, AICI.

Din gama televizoarelor poți beneficia televizorul Smart Diamant, care beneficiază de un afișaj LED, cu o rezoluție HD de o diagonală de 60 cm. Nu rata super prețul de 700 de lei AICI.

Un televizor la super preț care face parte din oferta eMAG este și Smart TV-ul HYUNDAI, care beneficiază de o diagonală de 81 de cm, clasa energetică A+ și Wi-Fi integrat. Accesează oferta AICI.

Pentru cei care sunt în căutarea noului telefon mobil, la un preț de doar 59 de lei, poți achiziționa telefonul iHunt i4 2021, cu memorie RAM de 32 MB, de AICI.

Tot de la iHunt poți cumpăra smartphone-ul iHunt Like 11, cu o memorie internă de 16 GB, 1GB memorie RAM și un display de 5.5 inchi, la un super preț AICI.

Telefonul mobil Huawei Y5P face și el parte din oferta eMAG. Acesta beneficiază de un slot Dual SIM, o memorie internă de 32 GB și o memorie RAM de 2 GB. Display-ul acestuia de 5.45 inchi este suficient ca să poți privi în detaliu fotografiile captate alături de cei dragi. Beneficiază de ofertă AICI.

Magazinul iubit al românilor te așteaptă cu produse la prețuri excepționale

Magazinul eMAG a inclus în oferta sa și electrocasnicele mari. Așadar, poți cumpăra frigidere și combine frigorifice la prețuri excepționale. În acest sens, poți achiziționa combina frigorifică Heinner, cu o capacitate de 268 de litri. Acesta beneficiază de iluminare LED, control mecanic, termostat ajustabil și clasa energetică F. Poți beneficia de ofertă AICI.

Combina frigorifică Arctic face și ea parte din oferta retailerului eMAG. Aceasta are o capacitate de 262 de litri, tehnologia Garden Fresh, becuri LED economice și clasă energetică F. Nu rata oferta de excepție AICI.

Citește și: