Locul unde nu există nicio restricție în România la cumpărături. Produsele cu prețuri extrem de mici, la ofertă, chiar de astăzi pe eMAG

Locul unde nu există nicio restricție în România la cumpărături. Produsele cu prețuri extrem de mici, la ofertă, chiar de astăzi pe eMAG

Restricțiile vor începe să își producă efectele începând de luni 25 octombrie 2021. Află care este locul din România unde nu există nicio restricție atunci când vine vorba de a merge la cumpărături.

În cadrul unei conferințe de presă, Raed Arafat a menționat că ”după ora 22, vor ieși din casă doar pesoanele vaccinate”. Totodată, obligativitatea certificatului verde va fi aplicată în toate insituțiile și magazinele, în afară de magazinele alimentare sau farmacii. Așadar, pentru a-ți cumpăra aparatele electrocasnice de care ai nevoie, ar trebui să dispui de un certificat digital, fiind doar una dintre noile restricții pe care le poți verifica AICI.

Cu toate aceste restricții, magazinul eMAG este aproape de tine și îți oferă cele mai bune prețuri la aparatele electrocasnice. Astfel, poți achiziționa combina frigorifică de la Samsung. Experimentează un nou nivel de organizare și confort cu frigiderul care maximizează eficiența spațiului de 321 de litri. Datorită sistemului de răcire All-around, frigiderul tău va fi răcit în mod egal de la un colț la celălalt. Nu rata oferta celor de la eMAG pe care o poți accesa AICI.

La eMAG.ro nu există nicio restricție

Tot la eMAG, fără a-ți fi impusă vreo restricție, poți naviga printre miile de produse aflate la prețuri de excepție. Poți astfel să schimbi vechea mașină de spălat cu una nouă care are și uscător încorporat. Mașina de spălat rufe cu uscător Whirlpool poate fi exact produsul de care aveai nevoie. Aceasta are o capacitate de 8 kg la spălare și de 6 kg la uscare, iar viteza de centrifugare este de 1.400 RPM. Nu rata oferta valabilă AICI.

Magazinul eMAG ofertează încă un produs care poate fi un real ajutor pentru tine. Achiziționează robotul de aspirare de la celebra marcă Miele, care beneficiază de o putere de curățare Quattro, având o claă superioară de absorbție a prafului. Sistemul de aspirație cu cele patru caracteristici speciale garantează o performanță de curățare optimă. Curățarea sistematică este realizată prin navigarea inteligentă 3D, astfel că robotul de aspirare Miele este ceea ce aveai nevoie, la un preț de excepție, AICI.

Sursa foto: Studiourile Buftea/ Facebook

Citește și: