23 dec. 2021 | 15:19

Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5, performanță și eleganța într-un design premium

ACTUALITATE
Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5, performanță și eleganța într-un design premium

Acest laptop din gama Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5 este echipat cu procesor Intel® Core™ i7-1165G7 și face parte din platforma Intel Evo. Aceasta platformă este combinatia perfecta de performanta, receptivitate, autonomie a bateriei si imagini uimitoare intr-o noua clasa de laptopuri elegante, pentru a oferi experienta suprema pentru stil de viata si munca de oriunde.

Asadar, acest Lenovo Yoga Slim 9 este echipat cu procesor Intel® Core™ din generatia a 11-a si solutia grafica integrata Intel® Iris® Xe, ce ofera experiente si viteze de joc mai bogate pentru designeri si creatori. Afisajul de 14inch, cu pana la 4K VESA400 HDR, ofera imagini clare. Iar  Dolby Vision asigură palete de culori incredibil de vaste, contraste mai clare si o experienta de vizionare fara compromisuri. De asemenea difuzoarele duale Dolby Atmos® ofera experiente media captivante.

Procesorul Intel® Core™ i7-1165G7 asigura o performanta exceptionala, are 4 core-uri si 8 thread-uri si atinge o frecventa maxima de pana la 4.7 GHz, cu ajutorul Intel Turbo Boost Max 2.0.

Asa cum am spus si la inceputul acestui clip, acest laptop face parte din platforma Intel Evo.

Ce inseamna platforma Intel® Evo™?

Platforma Intel® Evo™ aduce combinația perfectă de performanță, receptivitate, durată de viață a bateriei și imagini uimitoare, într-o nouă clasă de laptopuri subțiri și elegante.

Pentru a face parte din platforma Intel® Evo™, modelele de laptop trebuie să îndeplinească anumite criterii si anume:

  • Sa fie echipate cu procesoare Intel Core i5 si i7 Tiger Lake, din generatia a 11-a si grafica integrata Intel Iris Xe
  • Sa ofere o durata de viata a bateriei de cel putin 9 ore sau mai mult, si cel putin 4 ore cu o încărcare de 30 de minute prin fast charging pe dispozitivele cu ecran Full HD
  • Sa iasa din modul “sleep” in mai putin de o secunda
  • Sa dispuna de cea mai bună conectivitate cu ajutorul Wi-Fi 6
  • Viteze de transfer extraordinare si posibilitatea de conectare a tuturor perifericelor necesare cu ajutorul Thunderbolt 4
  • Sa fie echipat cu difuzoare, microfoane, camera HD de inalta calitate si sa dispuna de software de anulare a zgomotului de fundal

Intel® Iris® Xe Graphics, bazată pe noua arhitectură grafică Intel Xe, oferă un salt tehnologic extraordinar în domeniul graficii integrate, cu ajutorul careia te poti bucura de creație, divertisment si light-gaming.

Toate aceste performante sunt posibile datorita tehnologiilor Intel, iar in acest review vom discuta despre beneficiile fiecareia dintre ele:

Intel® Turbo Boost Technology 2.0 creste dinamic frecventa procesorului, dupa cum este necesar, pentru a oferi un boost de performanta cand aveti nevoie si o eficienta energetica crescuta atunci cand nu aveti nevoie de performanta.

Intel® Hyper-Threading Technology foloseste resursele procesorului mult mai eficient și permite rularea a doua thred-uri pe fiecare core. Aceasta tehnologie ajuta foarte mult la rularea mai multor aplicatii simultan, fara a influenta receptivitatea sistemului.

Intel® Speed Shift Technology ofera o receptivitate mai rapida cu schimbari de performanta de scurta durata, care permite procesorului sa selecteze rapid cea mai buna frecventa si tensiune pentru performante optime si eficienta energetica.

Cu ajutorul Wi-Fi 6 integrat puteti experimenta conexiuni ultra-rapide si fiabile la internet, chiar si pe retelele cu multe dispozitive conectate. Iar cu portul Thunderbolt 4 puteti conecta laptopul la alimentare si la accesorii folosind un singur cablu si va puteti bucura de viteza mare de transfer si securitate a datelor.

Pe partea de conectivitate, laptopul dispune de 3 porturi Thunderbolt 4 si un output de microfon.

Acest laptop ultra portabil poate fi folosit si pentru gaming.

Laptopul pe care vi l-am prezentat face parte din gama Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5, echipat cu un procesor Intel® Core™ i7-1165G7 de-a 11-a generatie si o placa video integrata Intel® Iris Xe Graphics. Vreau să mai menționez faptul ca performantele produselor din aceasta gama pot varia in functie de memoria RAM.

La cel mai bun preț îl găsești pe eMag.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele