Laptopul HP Pavilion 15 tunat cu procesor Intel: pentru atunci când joaca devine treabă serioasă

Laptopul HP Pavilion 15 tunat cu procesor Intel: pentru atunci când joaca devine treabă serioasă

HP îți pune la dispoziție un laptop de gaming din gama Pavilion, dispozitivul fiind perfect atunci când lucrurile devin cu adevărat serioase în campionatele de gaming.

Laptopul HP Pavilion vine echipat cu un procesor Intel® Core™ i7-10750H, ceea ce înseamnă că face parte din generația a 10-a de procesoare Intel de gaming. Asa cum cu siguranță știi, procesorul este cea mai importantă componentă a unui sistem de gaming și esteesențial să ai un procesor care să facă față cu brio celor mai solicitante jocuri.

Procesorul Intel® Core™ i7-10750H asigură o performanță excepțională, având 6 core-uri și 12 thread-uri și atinge o frecvență de până la 5 GHz, cu un TDP de 45W. Practic, acest procesor asigură o experienta de gaming similară cu aceea a unui desktop, într-o carcasă mult mai mică. Toate aceste performanțe sunt posibile datorită celor mai noi tehnologii Intel, iar în acest review îți voi exemplicca beneficiile fiecăreia dintre ele.

Intel® Thermal Velocity Boost, sau pe scurt Intel® TVB, este utilizat pentru a obține această frecvență maximă incredibilă de 5 GHz. Este o tehnologie Intel inovatoare care le permite computerelor să atingă frecvențe maxime, pe un singur nucleu, în condiții ideale de temperatură.

Intel Turbo Boost Max 3.0 identifică cele mai rapide nuclee și redirecționează cele mai importante sarcini către acestea pentru a obține performanțele maxime ale procesorului.

Intel Speed Shift Technology oferă o receptivitate mai rapidă cu schimbări de performanță de scurtă durată, care permite procesorului să selecteze rapid cea mai bună frecvență și tensiune pentru performanțe optime și eficiență energetică.

hp pavilion 15
Performanțe incredibile in cadrul laptopului HP Pavilion 15 Gaming

HP Pavilion 15 sau cum să ai performanța unui desktop într-un laptop

Totodată, aș vrea să îți menționez și despre o tehnologie, cu ajutorul căreia vei putea economisi timp și energie, și anume Wi-F 6. Aceasta oferă o conectivitate ultra-rapidă la internet, fără a mai fi nevoie să conectezi dispozitivul prin cablu. Vitezele acesteia sunt de 3 ori mai mari față de Wi-Fi 5 și lantență cu până la 75% mai scăzută. Acest lucru m-a ajutat foarte mult atunci când a venit momentul să îmi descarc jocurile preferate, într-un timp foarte scurt, latența fiind aproape inexistentă.

În ceea ce privește contectivitatea, nici aici nu trebuie să îți faci probleme pentru că HP Pavilion 15 dispune de un port Type C, 3 USB-uri 3.1, output de microfon, o mufă HDMI și una pentru internet, RJ-45.

Laptopul HP Pavilion Gaming este echipat cu un sistem cu două ventilatoare pentru răcire îmbunătățită. Orificiile mari de ventilație din colțurile posterioare și orificiile suplimentare de intrare a aerului optimizează fluxul de aer, maximizând performanța și stabilitatea generală, astfel încât dispozitivul rămâne rece în timpul utilizării de lungă durată.

Poți astfel beneficia de puterea unui desktop în carcasa unui laptop cu ajutorul eMAG. Retailerul a încadrat dispozitivul într-una din ofertele sale și îl poți achiziționa cu o reducere de 34% AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: