iPhone 13 și iPhone 13 Pro, în România: când cumperi noile telefoane Apple de la Vodafone, Orange, iStyle

iPhone 13 și iPhone 13 Pro, în România: când cumperi noile telefoane Apple de la Vodafone, Orange, iStyle

În urmă cu câteva săptămâni, Apple a organizat conferința sa de toamnă, pentru a dezvălui cele mai noi smartphone-uri din portofoliu. Acum, iPhone 13, 13 mini, iPhone 13 Pro și Pro Max vor ajunge la Vodafone, Orange și iStyle.

Dacă te-ai fi uitat la conferința Apple de acum ceva timp, ai fi fost tentat să crezi că, pentru prima oară în istoria companiei, noua serie de terminale iPhone 13 ar fi ajuns în magazine începând cu 24 septembrie în fiecare colț al mapamondului. Nu a fost cazul. Ca de obicei, țări mai puțin importante, precum România, sunt semnificativ mai jos pe lista priorităților.

iPhone 13 și iPhone 13 Pro la Vodafone, Orange, iStyle – când le cumperi

Pentru a te stresa cu diverse emailuri și pentru a da dovadă de lipsă de transparență, când vine vorba de iPhone 13, Orange și Vodafone au integrat pe propriile site-uri niște formulare cu care te poți înscrie pentru a afla când ajung noile telefoane Apple în România. Din fericire pentru curioși, iStyle a rupt rândurile și a publicat datele cât se poate de precise. Este important de reținut că acestea sunt valabile pentru toate companiile din țară, pentru că vin de la gigantul din Cupertino. Nu prea poate nimeni să taie startul.

Cu alte cuvinte, indiferent dacă vrei un iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro sau iPhone 13 Pro Max, nu contează de unde ți-l dorești, vei pune mâna pe el în aceeași zi. Precomenzile în România la noua serie de telefoane Apple încep pe 1 octombrie, în timp ce primele telefoane vor fi livrate pe 8 octombrie. În aceeași zi de 8 octombrie, vei găsi smartphone-urile și în câteva magazine.

În privința prețurilor de achiziție, sunt șanse foarte mari să rămână valabile cele de la seria iPhone 12. În consecință, iPhone 13 va avea un preț de pornire de 3950 de lei, în timp ce fratele său mai mic, iPhone 13 mini va începe de la 3400 de lei. Versiunea Pro este semnificativ mai scumpă. iPhone 13 Pro începe de la 5400 de lei, iPhone 13 Pro Max costă 5900 de lei

Citește și: