Este obligatoriu să ai aceste telefoane ca certificatul verde să fie scanat fără probleme. Smartphone-uri cu prețuri de chilipir, ca să nu întâmpini dificultăți cu noile restricții

Este obligatoriu să ai aceste telefoane ca certificatul verde să fie scanat fără probleme. Smartphone-uri cu prețuri de chilipir, ca să nu întâmpini dificultăți cu noile restricții

Actualul context pandemic a determinat ca unele persoane să apeleze la vaccin, iar în urma acestuia să obțină certificatul verde pe telefoane. Află însă de ce telefon ai nevoie pentru a nu avea probleme cu documentul digital.

Certificatul verde poate fi obținut atât în format fizic cât și în format electronic. Pentru cel din urmă vei avea nevoie de un dispozitiv compatibil pentru a putea descărcarca documentul digital. eMAG îți pune la dispoziție o gamă de smartphone-uri la prețuri foarte bune, pentru a putea dispune oricând și în orice loc de certificatul tău verde.

Astfel, poți cumpăra de la eMAG telefonul mobil Oppo Find X3 care beneficiază de o reducere de 8%. Dispozitivul dispune de un slot Dual SIM, un spațiu de stocare de 256 GB și o memorie RAM de 12 GB, la care se adaugă tehnologia 5G. Poți accesa toată această performanță incredibilă la un preț imbatabil, AICI.

Telefoane pe care poți utiliza certificatul verde la un preț imbatabil de la eMAG

În cazul în care dispozitivele de la Apple sunt în continuare preferatele tale, află că beneficiezi de o reducere de 25% pentru telefonul mobil iPhone 11. Memoria internă este de 64 GB în timp ce display-ul de 6,1 inci va putea reda în cel mai mic detaliu codul QR al certificatului tău verde. Oferta valabilă AICI.

Chinezii de la Huawei sunt foarte cunoscuți datorită componentelor hardware de mare performanță. Astfel, poți cumpăra Huawei P40 Lite care beneficiază de o reducere de 9%, dar și un slot Dual SIM. Acestuia i se mai adaugă memoria RAM de 6 GB și un spațiu de stocare de 128 de GB. Nu rata prețul special pe care îl poți găsi AICI.

Xiaomi vine cu un model demn de oferta eMAG cu modelul Xiaomi Redmi 9c, care este redus cu 18%. Acesta beneficiază de un slot Dual SIM, un spațiu de stocare de 32 GB și o memorie RAM de 2GB. Display-ul de 6,53 inci și tehnologia NFC se îmbină perfect pentru tot ceea ce ai tu nevoie, la un preț foarte bun, AICI.

Citește și: