eMAG zici că a greșit prețurile. Prețuri infime la laptopuri și televizoare în campania Rabla 2021

eMAG zici că a greșit prețurile. Prețuri infime la laptopuri și televizoare în campania Rabla 2021

Programul Rabla pentru electrocasnice continuă în cadrul magazinului eMAG. Cel mai mare retailer te așteaptă în magazin cu cele mai bune oferte la laptopuri, televizoare și tablete pe care le poți achiziționa la prețuri foarte mici.

În cazul în care vrei să îți schimbi electronicele vechi cu unele noi, eMAG ți-a pus la dispoziție o gamă variată de produse, la prețuri imbatabile. Indiferent că vorbim despre laptopul de zi cu zi sau unul performant pentru gaming, oferta eMAG include nenumărate branduri și specificații tehnice la cele mai bune prețuri AICI.

eMAG te așteaptă cu ultraportabilul ASUS X415, fiind laptopul entry-level care oferă performanțe puternice și imagini captivante. Laptopul beneficiază de un procesor Intel Celeron de până la 2,8 GHz și un display de 14 inci, Full HD. Afișajul său NanoEdge are unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade și o acoperire mată anti-orbire pentru o experiență cu adevărat captivantă. Acestuia i se mai adaugă memoria RAM de 4GB și un spațiu de stocare de 256 GB SSD, oferta fiind valabilă AICI.

În cazul în care ești un împătimit al jocurilor video, oferta eMAG include și laptopul Acer Aspire special destinat gamingului. Designul laptopului ascunde un procesor puternic AMD Ryzen 7 3750H și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650Ti de 4GB, care te ajută să profiți de ecranul de 15,6 inci cu raport mare ecran-corp. Așa cum te-ai aștepta de la un dispozitiv de acest calibru, laptopul include și o memorie RAM de 8GB precum și spațiu de stocare din belșug de 512 GB SSD, pe care îl poți cumpăra de AICI.

eMAG te ajută să scapi de rable

Dacă portabilitatea înseamnă foarte mult pentru tine, poți opta pentru o tabletă din oferta eMAG. Retailerul îți pune la dispoziție tableta Samsung Galaxy Tab cu o super reducere. Astfel, de poți bucura de filme și jocuri pe un ecran lat de 8,7 inci. Ramele minimizate îți oferă un ecran mai mare, raportat la întreaga tabletă, fără să crească dimensiunea acesteia.

Forma compactă încorporează un procesor Octa-Core, 3 GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32 GB, astfel că mâinile nu îți vor obosi atunci când joci ultimele jocuri disponibile pentru Android sau atunci când rapoartele necesită mai mult timp. Oferta este valabilă AICI.

Pentru timpul liber alături de prieteni și familie, eMAG a inclus în ofertă și nenumărate dimensiuni și branduri de televizoare. Astfel, poți da startul la distracție cu SMART TV-ul care beneficiază de o reducere de 26%. Muzica, jocurile, filmele și aplicațiile disponibile online pe platforma producătorului te va ajuta să te relaxezi la maximum alături de cei dragi.

Ai la îndemână variante complete de conectivitate, pentru a te bucura de conținut audio și video fără cusur –  Intel WiDI, Wi-Fi integrat, USB, HDMI, cât și de programele preferate transmise prin televiziunea digitală sau cablu, toate acestea la o diagonală de 98 de centimetri, oferta fiind valabilă AICI.