eMAG zici că a greșit prețurile înainte de Black Friday. Dă telefoane Samsung și Huawei la doar câteva sute de lei

eMAG zici că a greșit prețurile înainte de Black Friday. Dă telefoane Samsung și Huawei la doar câteva sute de lei

Magazinul eMAG a scăzut prețurile la telefoane chiar înainte de Black Friday. Poți achiziționa smartphone-uri Samsung și Huawei la doar câteva sute de lei. Află despre ce dispozitive este vorba.

Ziua celor mai mari reduceri din an este aproape, astfel că marile magazine se pregătesc de Black Friday. Retailerul eMAG a anunțat data de lansare a Black Friday în 12 noiembrie 2021. Cu toate că mai sunt aproape două săptămâni până atunci, magazinul eMAG a lansat telefoane Samsung și Huawei la prețuri de doar câteva sute de lei.

Din gama Huawei poți cumpăra telefonul Y5P la un preț foarte mic. Dispozitivul beneficiază de un slot Dual Sim, o memorie internă de 32 GB și memorie RAM de 2GB. Cu ajutorul display-ului de 5,45 inci și camera wide de 8 Mpx poți capta cele mai bune imagini alături de cei dragi, ofertă valabilă AICI.

Tot de la eMAG poți achiziționa și smartphone-ul Huawei Y6P, care dispune de o memorie internă de 64 de GB, memorie RAM de 3 GB și o dimensiune a ecranului de 6,3 inci. Sistemul de operare este Android care rulează perfect cu procesorul cu 8 nuclee. Accesează oferta imbatabilă AICI.

Prețurile de la eMAG sunt ca de Black Friday

De cealaltă parte și Samsung vine cu oferte de nerefuzat. Astfel că eMAG a scăzut drastic prețurile la această marcă de telefoane. Poți achiziționa Samsung Galaxy A01 care beneficiază de slot Dual SIM,  spațiu de stocare de 16 GB, o memorie RAM de 1 GB și un afișaj de 5,3 inci la un super preț, AICI.

Samsung Galaxy M02 face și el parte din oferta eMAG. Poți achiziționa dispozitivul și beneficia de un slot Dual SIM, o memorie RAM de 2 GB, spațiu de stocare de 32 GB și un display uriaș de 6,5 inci, perfect pentru a putea observa cele mai fine detalii sau a urmări serialele preferate atunci când ești în mișcare. Accesează oferta AICI.

Citește și: