eMag vine cu prețuri și oferte ca de sărbători. Prețuri foarte mici la telefoane și laptopuri

eMag vine cu prețuri și oferte ca de sărbători. Prețuri foarte mici la telefoane și laptopuri

eMAG a pregătit pentru tine o nouă campanie în cadrul căreia poți accesa prețuri ca de sărbători. Beneficiezi de super prețuri la laptopuri și telefoane datorită reducerilor de până la 60%.

Magazinul eMAG vine cu o ofertă în cadrul căreia îți aduce Crăciunul în mijlocul verii. Prețurile de sărbătoare prezintă reduceri substanțiale la o gamă foarte largă de produse. Retailerul te așteaptă cu prețuri promoționale la telefoane și laptopuri, în funcție de brand și specificațiile tehnice.

Fie că este vorba de lucru sau  gaming, ASUS X509 este laptopul entry-level care oferă performanțe puternice și imagini vizuale imersive. Afisajul NanoEdge are unghiuri largi de vizualizare de 178° și o acoperire mată anti-glare pentru o experiență cu adevărat încântătoare. In interior, este alimentat de  un procesor Intel Pentium Silver N5030, împreună cu 4GB RAM, toate cu o reducere de 31%, AICI.

În oferta eMAG poate fi regăsit și laptopul Lenovo IdeaPad 3. Deși poate fi catalogat ca un laptop pentru utilizare zilnică, IdeaPad 3 este mai mult de-atât. Cu un procesor Intel Core de 1,8 GHz susținut de opțiuni puternice de memorie – 4GB RAM și stocare – 128 GB SSD, înseamnă că acest dispozitiv oferă performanțe dincolo de așteptări. Mai mult, fie că lucrezi la bugetul familiei sau pregătești o foaie de calcul, tastatura numerică îți va accelera productivitatea. Beneficiază de reducerea de 27% AICI.

eMAG te așteaptă cu prețuri ca de sărbători

Telefoanele se regăsesc și ele în oferta eMAG astfel că vei găsi un smartphone indiferent de bugetul destinat noului tău gadget. Retailerul a pregătit pentru tine telefonul mobil Nokia G10 care are o capacitate de stocare de 32 GB și o memorie RAM de 3 GB, la un super preț.

Ecranul mare va captiva copiii pe toată durata călătoriei, iar camera principală triplă cu imagine optimizată îți permite să fii întotdeauna pregătit să surprinzi acele momente speciale, indiferent când au ele loc. Combină acest aspect cu cel mai recent Android™ 11 cu o baterie de 5050 mAh și vei obține telefonul ideal la un super preț, AICI.

În cazul în care vrei să treci la tehnologia 5G, eMAG include în oferta sa telefonul Samsung Galaxy A42, care beneficiază de o reducere de 23%. Smartphone-ul vine echipat cu un spațiu de stocare de 128 GB și 4GB memorie RAM. Camera de 48 de megapixeli în combinație cu display-ul de 6,6 inci, te vor ajuta să capturezi cele mai bune momente alături de cei dragi, toate acestea AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: