eMAG vinde telefoane și televizoare cu preț ciudat de mic. Telefon Samsung la 499 de lei

eMAG vinde telefoane și televizoare cu preț ciudat de mic. Telefon Samsung la 499 de lei

eMAG este retailerul care lansează telefoane și televizoare la prețuri extrem de mici. Poți beneficia de oferte imbatabile la electronice și electrocasnice în cadrul magazinului.

Telefoane și televizoare te așteaptă la prețuri ciudat de mici, indiferent de marca sau tehnologia cu care sunt echipate. Astfel, poți achiziționa telefonul Samsung Galaxy A01 la prețul de numai 499 de lei. Beneficiază astfel de slot Dual SIM, memorie internă de 16 GB și o memorie RAM de 1 GB. Display-ul de 5,3 inci este suficient pentru a observa fiecare detaliu al contentului afișat. Poți accesa oferta AICI.

Tot la eMAG poți achiziționa telefonul Samsung Galaxy A03 care, la rândul său este la un preț extrem de mic. Dispozitivul vine echipat cu un slot Dual SIM, o memorie RAM de 3GB , un display ceva mai mare și anume 6,5 inci dar și un spațiu de stocare de 32 GB. Oferta este valabilă AICI.

Telefoane și televizoare din oferta eMAG

Pe lângă telefoanele pe care le poți cumpăra la prețuri ciudat de mici se află și televizoarele Smart. Din oferta eMAG face parte și televizorul Smart Star-Light la un super preț. Descoperă astfel potențialul cu adevărat nelimitat al televizorului de ultimă generație. Poți instala  o mulțime de aplicații de divertisment pe televizorul tău. Fie că vrei să urmărești meciul echipei preferate sau să privești peisajele impresionante din emisiunile educative, televizorul Smart poate fi achiziționat la un preț de excepție AICI.

Tot la un preț extrem de mic poți achiziționa și televizorul Smart Horizon cu o diagonală de 60 cm și un ecran ce permite o rezoluție HD. Profită astfel de muzica, jocurile, filmele și aplicațiile disponibile pe platforma Horizon Smart TV HOS 3.0. Totodată, beneficiază de variantele complete de conectivitate, pentru a te bucura de conținut audio/video fără probleme, cât și de programele preferate transmise prin televiziunea digitală. Beneficiază de cea mai bună ofertă, AICI.