eMAG tocmai le-a pus la preț de pomană pe site. Telefoane, televizoare și frigidere la prețuri de nimic

eMAG tocmai le-a pus la preț de pomană pe site. Telefoane, televizoare și frigidere la prețuri de nimic

eMAG este cunoscut drept unul dintre cei mai mari retaileri din mediul online al României care vine cu prețuri foarte mici pe site, de multe ori. Află ce dispozitive poți cumpăra la cele mai bune prețuri din cadrul magazinului.

Magazinul eMAG este unul dintre magazinele preferate de români datorită gamei sale uriașe de produse dar și a varietății prețurilor acestora. Așadar, poți de multe ori căuta un produs și să observi că acesta are un preț mult mai mic decât te așteptai. Telefoane, televizoare și frigidere poți achiziționa în funcție de bugetul pe care îl ai.

Așadar poți cumpăra telefonul mobil iHunt S21 Ultra 2021 la un preț incredibil de mic. Acesta dispune de un slot Dual SIM, un spațiu de stocare de 16 GB, 2 GB RAM și un display de 6,3 inci, disponibil AICI.

Tot din categoria telefoanelor mobile face parte și Samsung Galaxy M01 Core, care vine la un preț special. Acesta vine echipa cu un slot Dual SIM, 16 GB spațiu de stocare, 1 GB RAM și un display de 5,3 inci, AICI.

Profită de cel mai bun preț pe site-ul eMAG

Televizoarele NEI fac parte din oferta eMAG și vine cu dispozitive de ultimă generație la prețuri convenabile. Acum, calitatea este accesibilă tuturor, adunând întreaga familie pentru a se bucura de emisiunile și filmele preferate. Urmărește la o rezoluție maximă HD, filmele, emisiunile și transmisiunile sportive alături de cei dragi cu ajutorul televizorului SMART NEI care beneficiază de un afișaj de 80 cm LED, AICI.

Poți opta și pentru o combină frigorifică Star-Light care beneficiază de un preț excepțional. Aceasta are o capacitate de 268 de litri, Clasa energetică F și tehnologii precum Less Frost, toate ambalate perfect într-un dispozitiv de 170 cm înălțime, AICI.

Citește și: