eMAG tocmai le-a pus la preț de pomană pe site. Telefoane, televizoare și calculatoare la prețuri infime

eMAG tocmai le-a pus la preț de pomană pe site. Telefoane, televizoare și calculatoare la prețuri infime

eMAG lansează produse de excepție la prețuri foarte mici pe site. Beneficiază de ofertele retailerului la telefoane, televizoare și calculatoare precum și la multe alte produse.

Retailerul eMAG deține nenumărate produse pe site la prețuri infime, dintre acestea facand parte atât electronicele cât și electrocasnicele. Din lista de produse poți alege televizoare, calculatoare dar și telefoane cu cele mai noi tehnologii, la prețuri foarte mici. Achiziționează astfel televizorul Smart Samsung cu o diagonală de 80 de centimetri.

Claritatea imaginilor și contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR, iar calitatea sunetului de tehnologia Dobly Digital Plus. Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi, iar interfața dispune de 2 porturi HDMI, un port USB, un slot CI+, un port RJ-45, port S/PDIF, un port RF și un port YPbPr/AV, disponbil AICI.

Prețuri extrem de mici la eMAG pe site

Totodată, poți cumpăra de la eMAG Samsung Galaxy A01 care, cu ecranul său de 5,3 inci îți va oferi o experiență captivantă , astfel că te vei putea bucura de conținut la cel mai fin detaliu. Capturează fotografii impresionante ale celor mai importante momente cu ajutorul camerei de 8 mpx și multe alte facilități la un preț de excepție, AICI.

Dacă ești un împătimit al jocurilor video, atunci sistemul PC Serioux poate fi ceea ce căutai. Achiziționează de la eMAG sistemul de gaming care vine echipat cu un procesor AMD Ryzen 3 de până la 4,0 GHz,  memoria RAM de 8GB DDR4 și spațiul de stocare SSD de 512 GB, toate acestea la cel mai bun preț, AICI.

Pentru cei pentru care portabilitatea este prioritară, eMAG îi așteaptă cu un preț excepțional la ultraportabilul ASUS. Laptopul este echipat cu un procesor de la Intel, display de 11.6 inci, astfel că spațiul pe care îl ocupă este unul relativ mic, memoria RAM de 4GB și spațiul de stocare eMMC de 128 GB, la un preț foarte mic, AICI.

Citește și: