29 sept. 2021 | 16:10

eMag te ajută să te relaxezi în casă: sticlele la ofertă, ca să uiți de scumpirile la energie

Ghidul cumpărătorului
eMag te ajută să te relaxezi în casă: sticlele la ofertă, ca să uiți de scumpirile la energie

Ginul poate fi distilat din aproape orice, inclusiv cereale, fructe, cartofi sau struguri. Dar ceea ce definește această băutură este utilizarea predominantă a ienupărului, care trebuie inclus în amestecul de plante botanice pentru aroma sa unică.

Ginul, un descendent al lichiorului olandez genever, există de secole. Acesta a cunoscut o renaștere în ultimii ani, distileriile mari și mici producând, deopotrivă, diverse stiluri, cum ar fi London dry, barrel-aged și New Western.

Indiferent dacă ai chef de cocktailuri clasice, cum ar fi un Martini sau Gin Tonic sau cauți ceva mai aventuros, iată câteva dintre cele mai bune ginuri pe care le poți încerca acum:

Hendrick’s

Ginul Hendrick’s este disponibil într-o gamă largă pe piață, dar cea mai populară este cea originală. Folosește trandafir și castraveți combinați cu 11 plante botanice pentru a crea un gin atrăgător, distinct. Este o băutură răcoritoare făcută într-un mod diferit de orice alt gin de pe piață. Acesta este produs în loturi de până la 500 de litri într-o singură tură.

Monkey 47

Provenind din Pădurea Neagră a Germaniei, Monkey 47 folosește 47 de plante botanice în ginul său. Este un brand foarte convins că mai mare este mai bun atunci când vine vorba de combinații de arome și folosește totul, de la migdale și mentă la ienibahar și pomelo în procesul de distilare. Printre substanțele botanice sunt, de asemenea, șase tipuri diferite de ardei. Arma sa secretă pentru profilul său unic de aromă provine din merișoare. Este un brand care se bucură de statutul său de cult, datorită complexității sale.

Malfy

Malfy este cu siguranță un brand stilat dar lejer, de la ambalajul viu colorat până la mesajele relaxate ale mărcii. Totul este să înțelegi momentul, să te relaxezi și să te arunci în stilul de viață italian. Distilat în Italia, are sens că tot ceea ce oferă Malfy urmează exact acest sentiment.

Tanqueray

Spre deosebire de multe alte mărci de gin, Tanqueray păstrează secretul rețetei sale botanice. Cu toate acestea, se știe că este alcătuit doar din patru componente diferite: ienupăr, coriandru, rădăcină de angelică și lemn dulce. Este un gin ușor de băut și perfect echilibrat, care preferă să mențină mulțimea fericită.

O înghițitură de Tanqueray London Dry Gin oferă arome de ienupăr cu note de citrice, flori și fructe. Este realizat folosind rețeta originală a lui Charles Tanqueray din anii 1830.

Bombay Sapphire

Sticla sa albastră face din Bombay Sapphire o alegere inconfundabilă în spatele oricărui bar. În ciuda faptului că este relativ nou, Bombay Sapphire și-a făcut un nume pe piața băuturilor spirtoase la nivel global.

Marca folosește un proces unic de distilare pentru a-și crea profilul distinctiv de aromă. În loc să fiarbă substanțele botanice, Bombay Sapphire folosește un proces de infuzie cu vapori pentru a elibera aromele. Din punct de vedere al prețului, Bombay Sapphire este o alegere excelentă.