eMAG parcă ar goli depozitul. Prețuri de necrezut la uscătoare de rufe în campania Rabla

eMAG parcă ar goli depozitul. Prețuri de necrezut la uscătoare de rufe în campania Rabla

Magazinul eMAG lansează oferte incredibile în cadrul campaniei Rabla pentru electrocasnice, lucru care facă să pară că retailerul golește depozitul. Poți beneficia de super prețuri, indiferent că vorbim despre televizoare sau uscătoare de rufe.

Uriașul retailer din România, eMAG te ajută să scapi de rable, participând la programul Rabla pentru electrocasnice. Din oferta sa, fac parte televizoarele, laptopurile, uscătoarele de rufe și tabletele. Indiferent de alegerea pe care o vei face, oferta eMAG cuprinde o gamă largă de branduri și electronice și electrocasnice cu diferite specificații tehnice.

Spre exemplu, poți achiziționa uscărtorul de rufe smart Candy Smart Pro cu o super reducere de 34%. Uscătorul beneficiază de o încărcătură de 8 kilograme și 14 progame. Dry Sensor este senzorul de uscare, care monitorizează în permanență nivelul de umiditate al rufelor. În momentul în care senzorul detectează că s-a ajuns la umiditatea cerută de către programul de uscare ales, va întrerupe ciclul de uscare. În acest fel se reduce durata de uscare și consumul de energie. Oferta valabilă AICI.

Cu o reducere și mai mare, de 45%, poți cumpăra uscătorul de rufe Slim Candy, care are Wi-Fi încorporat, Bluetooth și opțiunea Supery easy iron, pentru rufe impecabile. Uscătorul utilizează aplicați Simply Fi și îți vei putea comanda uscătorul de rufe de la distanță, iar în cadrul aplicației ai opțiunea de a da comenzile cu ajutorul comenzilor vocale sau prin selectarea opțiunilor din telefon .

Uscătorul de rufe din gama Rapido se conectează prin Wi-Fi la telefonul tau mobil (Smart) cu ajutorul aplicației Simply Fi.
Prin aplicaîie îți vei putea alege programul de uscare, când să înceapă programul, iar la final primești un mesaj că ciclul utilizat a luat sfârșit. Uscătorul poate fi cumpărat de AICI.

Produsele disponibile în depozitul eMAG

În cadrul ofertei de televizoare, poți găsi nenumărate branduri cunoscute precum Samsung, Philips sau Horizon. Am găsit pentru tine la un super preț televizorul SMART de la Philips, care vine cu o diagonală de 80 de centimetri. Televizorul are un aspect subțire și modern, este potrivit oricărui spațiu de locuit.

Poți vedea acum chiar și detaliile fine din fiecare scenă, atât în scenele luminioase cât și întunecoase, datorită tehnologiei HDR și rezoluției HD. Diagonala de 80 cm îți permite să vezi imaginea în ansamblu, totul devenind foarte real pe un ecran mai mare. Ai acces facil la conținut și control simplificat printr-o singură telecomandă și sistemul său de operare Saphi. Mai multe conexiuni și compatibilități datorită celor 9 port-uri  și a tehnologiilor wireless integrate, ce îți permit conectarea cu numeroase dispoztive aparținând și altor marci. SMART TV-ul poate fi achiziționat AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: