eMag mai că le dă gratis pentru toți românii. Anunțul fierbinte care topește prețurile pe celebrul magazin

eMag mai că le dă gratis pentru toți românii. Anunțul fierbinte care topește prețurile pe celebrul magazin

O nouă campanie a luat startul în cadrul celui mai mare retailer online din România, eMAG își așteaptă toți clienții cu oferte pregătite pentru vacanța de vară, astfel că multe produse aproape că sunt date gratis.

Sezonul cald te face să vrei să își utilezi casa cu un nou frigider sau poate vrei un congelator mai spațios pentru a te pregăti de toamnă, retailerul pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru toate buzunarele.

Chiar dacă foarte mulți români se pregătesc de vacanța de vară, mulți dintre ei se gândesc și la noi investiții în electrocasnice, cu atât mai mult cu cât, temperaturile crescute te fac sa vrei să ai tot timpul o băutură rece după o zi toridă. eMAG vine în întâmpinarea clienților săi cu o gamă variată de produse, prețurile fiind reduse și la jumătate.

eMAG te răcorește pe timp de vară cu produse aproape gratis

eMAG pune la dispoziție clienților săi o combină frigorifică cu o capacitate de 288 de litri, pe care o poți cumpăra de AICI.Producătorul îți promite clasă energetică A+ dintr-o gama de la A+++ la D, dotat cu compartiment  de legume și fructe dar și tavă pentru gheață. Gigantul în retail pune la dispoziție și frigidere de mici capacități, în cazul celor care vor să petreacă vacanța în cadrul căsuței de la munte, oferta poate fi văzută AICI.

Producătorul pune la dispoziție un produs cu o capacitate de 65 de litri, uși reversibile și sistem de dezghețare automat, ofertă care poate fi consultată AICI. Consumul este unul redus, având în vedere clasa energetică A+ dintr-o gamă de la A+++ la D. Pentru cei care vor să își păstreze sticlele de vin la rece, ori pentru pasionații de înghețată, eMAG vine cu oferte de nerefuzat în cazul congelatoarelor, ofertă care poate fi văzută AICI.

Pentru clienții care sunt hotărâți să își reînnoiască gama de electrocasnice mici, eMAG pune la dispoziție aspiratoare și mașini de călcat. Spre exemplu, Philips vine cu o ofertă de nerefuzat, astfel că fierul de călcat dispune de o talpă premiul SteamGlide. Potrivit producătorului talpa SteamGlide este cea mai bună talpă Philips. Are o rezistență sporită la zgâriere, glisează excelent și este usor de curățat.

Jetul de abur de până la 180 g îndepărtează rapid cutele persistente, iar debitul de abur continuu de până la 45h / min, face ca hainele tale să arate impecabil după eliminarea tuturor cutelor. Puterea de 2400 W asigură o încălzire rapidă, iar oferta poate fi consultată AICI.

În cazul celor care vor să beneficieze de o casă curată, producătorul Bosch participă în cadrul campaniei cu un aspirator cu sac cu o putere de 600 W și tub telescopic din metal. Toate acestea, în combinație cu peria cu clapetă pentru schimbarea tipului de pardoseală și duza pentru tapițerie asigură rezultatele dorite de curațare. Aspiratorul poate fi cumpărat de AICI. Grăbește-te pentru că oferta este valabilă doar în perioada 25 – 27 mai!

Citește și: