eMAG le vinde la prețuri foarte mici. Laptopurile și telefoanele resigiliate, o soluție perfectă

eMAG le vinde la prețuri foarte mici. Laptopurile și telefoanele resigiliate, o soluție perfectă

Magazinul eMAG oferă posibilitatea clienților săi de a returna produsele, în cazul în care nu sunt mulțumiți de acestea. Retailerul le încadrează ulterior în categoria sigilate de unde, poți beneficia de oferta eMAG de a le cumpăra la prețuri foarte mici.

În funcție de micile urme de uzură, uneori insesizabile, eMAG face reduceri substanțiale în cazul acestor produse. Aici putem aminti și laptopurile și telefoanele, pe care le poți cumpăra la un super preț, doar pentru că, spre exemplu, amabalajul a fost deschis. În acest sens, poți beneficia de laptopul Allview, care beneficiază de o reducere de 31% AICI.

Dispozitivul vine echipat cu un procesor Intel de până la 2.60 GHz și un display de 15,6 inci Full HD. Laptopul deține o memorie RAM de 4GB și 256 GB SSD, spațiu de stocare. Poți beneficia de ofertă AICI.

Tot din oferta eMAG face parte și ultraportabilul Asus ChromeBook care beneficiază de un procesor Intel de până la 2,4 GHz și un display de 11,6 inci HD. Memoria RAM a acestuia este de 4Gb, în timp ce spațiul de stocare este de 32 GB eMMC, perfect pentru a răspunde nevoii tale de mobilitate. Laptopul poate fi achiziționat AICI.

Prețuri mici la telefoane la eMAG

În cazul în care ești în căutarea unui laptop cu o placă video dedicată, află că și aceste tipuri de laptopuri întră în gama de resigiliate de la eMAG. Astfel, am găsit pentru tine laptopul Acer Asprie care vine echipat cu un procesor AMD Ryzen 5 de până la 3,7 GHz, display de 15,6 inci Full HD, memorie RAM de 8GB și un spațiu de stocare de 256 GB SSD. Unde mai pui că deține o placă video dedicată AMD Radeon 625 de 2GB, totul cu o reducere de 18% AICI.

Telefoanele beneficiază și ele de reduceri, astfel că poți cumpăra smartphone-ul Xiaomi Redmi 9, cu capacitate Dual Sim, memorie internă de 32 GB și 3 GB RAM, cu o reducere de 16% AICI. Dacă ești fan Huawei și dorești mai mult spațiu de stocare, Huawei P40 Lite este cea mai bună ofertă în raportul calitate-preț.

Acesta beneficiază de un display de 6,4 inci și un spațiu de stocare de 128 GB, suficient unde să stochezi toate fotografiile captate cu ajutorul camerei de 48 MP wide, în diferite momente speciale. Telefonul este echipat și cu o memorie de 6GB RAM, astfel că nu vei avea probleme cu încărcarea greoaie a paginilor web pentru aflarea celor mai noi știri, iar toate acestea, cu o reducere de 35% AICI.

Citește și: