12 iul. 2021 | 21:45

eMag le dă la prețuri foarte mici. Reduceri la aparatele de aer condiționat pentru răcoarea casei tale

Ghidul cumpărătorului
eMag le dă la prețuri foarte mici. Reduceri la aparatele de aer condiționat pentru răcoarea casei tale

Retailerul eMAG include în oferta sa aparate de aer condiționat la prețuri foarte mici pentru a putea face față zilelor călduroase de vară. Indiferent de buget, eMAG pune la dispoziție nenumărate astfel de dispozitive la prețuri pentru toate buzunarele.

Oferta eMAG te surprinde cu prețuri foarte mici pentru bunăstarea ta și a familiei tale. Confortul de acasă poate fi îmbunătățit cu aparatele de aer condiționat pe care eMAG le are în gama sa de produse.

Aparatul de aer condiționat Monosplit Habitat Dezit este echipat cu tehnologia DC Inverter, ce asigură o performanță stabilă, prin schimbarea capacității în timpul utilizării, fiind ușor de adaptat în funcție de nevoia de confort, astfel creează condiții perfecte în încăpere. Nu rata ocazia de a-l achiziționa cu o reducere de 17% de AICI.

Din aceeași ofertă eMAG face parte și aparatul de aer condiționat Heinner. Cu o putere de 9000 BTU și clasa energetică A++, dispozitivul beneficiază și de tehnologia SMART. Activează funcția SMART, indiferent dacă aparatul este oprit sau pornit. Temperatura și ventilatorul sunt setate automat în funcție de temperatura din cameră, pentru a atinge cât mai repede gradul de confort termic dorit. Accesează oferta AICI.

Aparate de aer condiționat la prețuri foarte mici la eMAG

Beko se regăsește în oferta eMAG cu un aparat de aer condiționat care beneficiază de o reducere de 28%. Cu ajutorul funcției Zone Follow, senzorul din telecomanda aerului de condiționat va detecta temperatura din jurul tău și astfel te vei bucura de cât mai multă răcoare exact în locul în care te afli. Oferta este valabilă AICI.

Faptul că dispozitivul de răcire al celor de la Samsung te ajută să economisești bani datorită tehnologiei Digital Inverter, acesta beneficiază și de o reducere de 18%, în cadrul ofertei eMAG. Economisește bani în fiecare zi cu ajutorul tehnologiei Digital Inverter, aceasta menținând temperatura dorită fără să se oprească și să pornească frecvent, prin urmare, există o fluctuație mai mică. Beneficiază de reducere AICI.

Aparatul de aer condiționat LG începe rapid răcirea aerului, utilizând gama de răcire la viteză mare cu tehnologia Smart Inverter de la LG, astfel că suflă aerul pe distanțe mai mari, iar spațiile se răcesc mai rapid. Cu ajutorul Wi-Fi și a puterii de 12.000 BTU, aparatul de aer condiționat vine echipat și cu tehnologia Inverter Compressor, care reglează continuu viteza unui compresor, pentru a menține nivelurile dorite de temperatură. Nu rata oferta eMAG pe care o poți accesa AICI.