eMAG le dă la preț de rable. Laptopuri, televizoare și frigidere acum cu reduceri unice în România

eMAG le dă la preț de rable. Laptopuri, televizoare și frigidere acum cu reduceri unice în România

În cazul în care deții ”rable” și vrei să le înlocuiești cu electrocasnice noi, unul dintre cei mai mari retaileri din România, eMAG vine în ajutorul tău, fiind unul dintre magazinele participante la campanie.

Programul ”Rabla pentru electrocasnice” este un program național care vine în ajutorul românilor care dețin electrocasnice vechi și vor să le schimbe cu unele noi. Astfel, statul îți oferă vouchere în schimbul electrocasnicelor vechi, vouchere de o anumită contravaloare care te ajută să îți poți achiziționa frigidere, televizoare, laptopuri sau chiar mașini de spălat.

Aceste vouchere pot fi folosite în cadrul magazinelor participante la program, astfel că magazinul eMAG a pus la dispoziție mai multe oferte pentru românii care doresc să aducă schimbarea în viața lor. eMAG își întâmpină clienții cu o ofertă imbatabilă pe piața electrocasnicelor, de unde îți poți achiziționa noul laptop sau poate ești în căutarea unui frigider care poate răspunde cerințelor tale.

În cazul în care vechiul laptop nu mai face față ultimelor actualizări, eMAG prevede în oferta sa laptopul HP care benficiază de o reducere de 24%. Laptopul vine echipat cu un procesor AMD 3020e de 2,6 GHz, un display de 15,6 inci pe care poți urmări filmele preferate la o calitate HD, memoria RAM de 4 GB și un spațiu de stocare de 256 GB SSD. Nu rata oferta și achiziționează-l de AICI.

eMAG te scapă de ”rable”

În cazul în care ești în căutarea unui Smart TV, magazinul eMAG s-a gândit și la tine, astfel că din ofertă face parte și Smart TV-ul de la Philips, care beneficiază de o reducere de 10%. Ecranul este LED cu o diagonală de 80 de centimetri și rezoluție HD. Claritatea imaginilor și contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR si HLG. Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi, iar sistemul de operare este Saphi, astfel că te poți bucura de Netflix și Youtube, ori te poți conecta cu telefonul tău Android cu ajutorul opțiunii de Screen Mirrroring, oferta fiind disponibilă AICI.

Cu o reducere substanțială de 34% poate fi găsită în aceeași ofertă și combina frigorifică de la Beko. Având o înalțime de 186 de centimetri, combina frigorifică are o capacitate de 324 de litri și include tehnologia NeoFrost, pe care o poți cumpăra de AICI. În cazul în care vrei să păstrezi design-ul bucătăriei tale iar culoarea reprezintă o problemă, Samsung vine cu o combină frigorifică neagră, cu o capacitate de 340 de litri, care beneficiază de tehnologia No Frost, astfel că vei putea respecta combinațiile cromatice ale casei, cumpărându-l de AICI.

Citește și: