eMAG le dă cu preț infim de mic. Oferta de nerefuzat din campania Summer Sale

eMAG le dă cu preț infim de mic. Oferta de nerefuzat din campania Summer Sale

Magazinul eMAG lansează o nouă campanie unde poți găsi nenumărate produse la un preț infim de mic. Summer Sale te așteaptă cu o gamă variată de brand-uri, dar și prețuri imbatabile.

Cele mai mari reduceri te așteaptă în cadrul retailerului eMAG, unde poți beneficia de cele mai generoase reduceri, de până la 50%. Din oferta magazinului fac parte electronicele la mare căutare, dintre acestea amintind laptopuri, televizoare SMART și smarphone-uri.

Nu rata oferta și achiziționează telefonul mobil Huawei P40 Lite care beneficiază de o reducere de 34%.  Beneficiază acum de telefonul echipat cu un display de 6,4 inci care ascunde procesorul Kirin 810 cu 8 nuclee și o memorie RAM de 6 GB. Vei avea spațiu suficient, adică 128 GB unde să stochezi toate fotografiile pe care le vei face în concediu cu ajutorul camerei de 48 de megapixeli. Oferta valabilă AICI.

Dacă bugetul este unul mai redus, eMAG a inclus în oferta sa și un smartphone DualSIM, care vine echipat cu un procesor Quad-Core MediaTek MT6580 și recunoaștere facială. Bateria de 3500 mAh este destul de generoasă pentru a te bucura timp mai mult de noul tău smartphone. Oferta valabilă AICI cu o reducere de 40%.

Televizor Sony la super preț la eMAG

Beneficiază acum de reducerea de 39% la SMART TV-ul de la Sony. Descoperă cât de realist devine divertismentul atunci când îmbini culoarea, contrastul și claritatea 4K1 cu sunetul multidimensional. Toate, într-un ecan de 123,2 cm. Puternicul procesor folosește algoritmi avansați pentru a reduce zgomotul și a amplifica detaliile. Cu un semnal 4K tot mai clar, te vei bucura de rezoluția 4K cu un contrast și culori realiste. Accesează oferta AICI.

eMAG pune la bătaie și SMART TV-ul de la LG, cu o diagonală de 108 cm, care beneficiază de o super reducere de 43%.  NanoCell TV este capabil de o rezoluție adevărată 4K care respectă valorile CM cerute de standardele internaționale. Descoperă o experiențî vizuală mai strălucitoare și mai clară în adevărata rezoluție 4K cu tehnologia NanoCell. Poți accesa oferta AICI.

Din oferta eMAG face parte și ultraportabilul Acer One 14, care vine cu o reducere de 33%. Laptopul foarte ușor, care cântărește doar 1,7 kg, Acer One este cu adevărat o companie slim și elegantă. Performanța mai rapidă și mai bună se datorează procesorului Intel Pentium Gold 44145U, ajutat de memoria RAM de 4GB. Spațiul de stocare este generos, de 1TB HDD iar placa grafică Intel HD Graphics se îmbină perfect cu display-ul de 14 inci. Oferta este valabilă AICI.

Citește și: