eMAG îți umple barul de acasă cu tot ce ai nevoie: ce băuturi poți comanda pentru tine și prieteni

eMAG îți umple barul de acasă cu tot ce ai nevoie: ce băuturi poți comanda pentru tine și prieteni

eMAG e cel mai mare magazin online din România și-ți oferă cam tot ce ai nevoie. Dacă vrei să-ți umpli barul de acasă, de exemplu, atunci ai din ce alege.

eMAG a căutat să-și diversifice gama de produse oferite în ultimii ani și a reușit acest lucru. Oferă cam tot ce ai nevoie pentru acasă, pentru o vacanță plăcută sau pentru activități în natură. Magazinul are la vânzare și băuturi.

Poți alege dintr-o listă lungă de băuturi și multe produse sunt de găsit la reducere. Există oferte și promoții de care e bine să știi.

Campaniile sunt actualizate zilnic, trebuie doar să intri pe site și să verifici stocurile și prețurile. Dacă nu ai idee ce să cumperi, uite niște sugestii care cu siguranță te vor ajuta să alegi în cunoștință de cauză.

5 băuturi pe care să le comanzi de la eMAG

eMAG oferă o gamă largă de băuturi alcoolice, cu care îți poți impresiona prietenii la o masă în weekend și nu numai. Am selectat pentru tine cinci tipuri de băuturi pe care să le ai în casă pentru diverse ocazii speciale și nu numai.

Dacă ești interesat de un coniac de bună calitate, atunci te poți orienta către această sticlă ce aparține unui producător cu tradiție în această zonă. E o sticlă de 0,7 L, cu o concentrație de alcool de 40%. În descriere ți se spune așa: este unul dintre cele mai populare coniacuri din lume, maturat în butoaie noi de stejar, îndrăzneț și parfumat. Oferă note prăjite și fructe, cu un gust bogat, clar definit și o exuberanță primitoare.

Dacă ești în căutarea unui whisky, atunci ai de unde alege. Această ofertă îți promite un sortiment vechi de 12 ani, Producătorul îți promite că aromele pe care le vei descoperi sunt uimitoare. E vorba de un produs bogat și fructat cu note de dulceață de căpșuni făcută acasă, caracter similar vinului și cu arome de prune echilibrate cu o ciocolată bogată, cafea, scorțișoară și stafide.

Țara de origine e Marea Britanie.

Îți recomandăm și o sticlă de gin, aflată la promoție în această perioadă. Oferta e de găsit AICI.

Pe de altă parte, dacă vrei să savurezi un vin bun, iată această ofertă de neratat. Acest sortiment de vin roșu, malbec, sec, e de găsit AICI.

eMAG vinde în această perioadă și băuturi un pic mai fine și mai sofisticate. Această sticlă de șampanie, de exemplu, pe care o găsești la ofertă e tot ce-ți trebuie pentru o seară de weekend în compania partenerei sau partenerului. O găsești AICI la reducere.