eMAG îți schimbă rablele. Electrocasnicele ofertate de retailer

eMAG îți schimbă rablele. Electrocasnicele ofertate de retailer

Magazinul eMAG sare în sprijinul tău în continuare pentru a-ți schimba ”rablele”. Din oferta retailerului fac parte electrocasnicele, printre care și aparatele de aer condiționat, care te vor ajuta să treci mai ușor peste vara călduroasă.

eMAG este unul dintre magazinele participante în cadrul programului național Rabla pentru electrocasnice. De această dată, retailerul te așteaptă cu electrocasnice precum aspiratoare, uscătoare de rufe dar și aparate de aer condiționat. Din oferta eMAG am putut găsi pentru tine, aparate de aer condiționat care te vor ajuta să suporți cu ușurință căldura de-afară.

Din oferta eMAG face parte și aparatul de aer condiționat de la Star-Light care beneficiază de o reducere de 29%. Dotat cu agentul frigorific de generatie viitoare R32, aparatul de aer condiționat Star-Light surclasează cu succes aparatele tradiționale, având un impact redus asupra mediului înconjurător, un lucru foarte important dacă ne raportam la pericolul încălzirii globale. Agentul de racire R32 este un agent frigorific nou, ce reprezintă doar o treime din pericolul încălzirii globale cauzat de refrigeranții tradiționali.

Aparatul de aer condiționat Star Light are o putere de 12000 BTU, și beneficiază și de Wi-Fi. Clasa energetică este A++, astfel că nu va trebui să îți faci probleme în ceea ce privește factura la curent electric. Oferta este valabilă AICI.

Tot la eMAG, am găsit pentru tine un aparat de aer condiționat cu o putere mai mare, de 18000 BTU, de la același producător, care vine cu o reducere de 19%. Dispozitivul are inclus Wi-Fi, ceea ce îl face mult mai facil de utilizat, atunci când vezi că gradele din termometru continuă să crească, acesta putând fi achiziționat AICI.

Poți lăsa eMAG să se ocupe de rablele tale

eMAG îți pune la dispoziție și nenumărate variante de uscătoare de rufe și aspiratoare. Nu mai sta pe gânduri și achiziționează de AICI uscătorul de rufe Candy Smart Pro, care dispune de o încărcătură de până la 8 kilograme și 14 programe de uscare. Uscătorul beneficiază de clasa energetică A++, precum și de o reducere de 26%.

În oferta eMAG am găsit pentru tine și aspiratorul fără sac, Rowenta Compact Power XXL. Acesta oferă o capacitate impresionantă de aspirare a prafului, într-un design compact, pentru rezultate perfecte în fiecare zi. Recipientul pentru colectarea prafului de 2.5 L este ideal pentru a aspira întreaga locuință fără oprire, acesta fiind și ușor de curățat. Motorul EffiTech și Tehnologia Ciclonica avansată garantează performanțe de lungă durată. Poți beneficia de o reducere de 30% la achiziționarea aspiratorului de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: