eMAG îți mobilează casa cu stil: cinci piese de mobilier care-ți lipsesc din confortul căminului

eMAG îți mobilează casa cu stil: cinci piese de mobilier care-ți lipsesc din confortul căminului

Pe eMAG poți să găsești, practic, orice. De la laptopuri, televizoare sau electrocasnice, până la mobilă. Iată în continuare cinci piese de mobilier care îți lipsesc din confortul căminului tău. Casa ta va arăta mult mai bine dacă le integrezi în spațiul tău de acasă.

Așadar, eMAG a pregătit pentru tine o grămadă de promoții în această perioadă, printre care se numără și articolele din categoria home-deco. Dacă vrei să îți remobilezi casa, acum ai ocazia ideală. Cel mai mare magazin online e locul perfect în care găsești tot ce vrei, la cele mai bune prețuri.

Cu eMAG îți mobilezi casa cu stil

Magazinul online își actualizează zilnic campaniile pe site-ul său, mai ales în această perioadă, așa că poți verifica prețurile, dar și stocurile produselor pe care vrei să le achiziționezi direct pe site. Dacă însă ai nevoie de niște sugestii, ți-am pregătit o listă scurtă cu cinci produse din gama home-deco, care să te ajute puțin la inspirație.

Atunci când amenajăm bucătăria, dorim sa creăm un decor intim și confortabil, în care să ne bucurăm de compania familiei și prietenilor. Fiind locul unde ne începem ziua, savurând o cafea și cea în care o încheiem, bucurându-ne de o cină delicioasă, alegerea mobilierului este, astfel, esențială, pentru că dă tonul întregii încăperi.

Spre exemplu, acest set de bucătărie Kring Yasmine este foarte elegant. Bucătăria Kring Yasmine contribuie la amenajarea eficientă și modernă a bucătăriei tale și îți permite să păstrezi un stil aerisit, având o lungime de doar 240 de centimetri. Bucătăria este dotată cu multiple spații de depozitare, toate închise cu uși din lemn, pentru a menține un aspect curat sși ordonat. Fiind confecționată din PAL, un material tratat chimic, este rezistentă la umezeală și are un preț accessibil. Combinația cromatică contrastantă, sonoma deschis și sonoma închis, facilitează integrarea acestui mobilier în orice tip de decor.

Atunci când amenajăm livingul, dorim să creăm un decor intim și confortabil, în care să ne bucurăm de compania familiei și prietenilor. Când alegem mobilierul pentru living, trebuie să avem în vedere o mulțime de aspecte, de la felul în care arată, la potrivirea pe spațiul de care dispunem, cât și la materiale care să reziste.

Confort și eleganță în casa ta

Astfel, acest set de living Kring Maia este ideal pentru o sufragerie luminoasă și elegantă. Printre caracteristicile sale, putem enumera: fronturi din MDF, lucioase, corpuri din PAL, alb mat, iar luminile sunt incluse în pachet, acestea putându-se conecta la rețeaua electrică. Produsul este realizat pe structura de plăci aglomerate din lemn.

Iar ca să completezi mobila din living, îți trebuie o canapea confortabilă și elegantă. Canapeaua Romina este o canapea modernă și confortabilă, integrându-se în orice spațiu interior, ideală pentru living. Dimensiunile generoase la extensie o recomandă și pentru dormit. Salteaua canapelei este tip relaxa (miez elastic cu feltru și cu mai multe tipuri de spumaă poliuretanică), asigurând confort și rezistență.

Bineînțeles că în dormitor trebuie să ai un pat mare și confortabil, dar care să se integreze perfect în decor. Dormitorul Irim Marina este unul stilat, cu elemente de decor suplimentare, în combinație de două culori. Pe lângă pat, setul vine cu două noptiere și un dulap cu două uși glisante și oglinzi dispuse central.

Fie că te joci, că lucrezi sau folosești un desktop sau laptop la serviciu, ai nevoie de un birou pentru calculator care să nu te obosească după câteva ore de stat în fața computerului. Birourile pentru calculator reprezintă un accesoriu simplu, dar și util atunci când lucrăm în fața laptopului sau sistemului tip desktop. Biroul Kring este caracterizat de funcționalitate, datorită dimensiunilor reduse, ocupând astfel un spațiu redus, și un design minimalist, ușor de integrat în orice tip de amenajare interioară.

Citește și: