eMag îți face casa mai frumoasă, la ofertă: reducerile pentru confortul căminului

eMag îți face casa mai frumoasă, la ofertă: reducerile pentru confortul căminului

A venit toamna și, odată cu ea, vom petrece mai mult timp în casă, fie în fața focului din șemineu, fie ghemuiți pe canapea, alături de o carte bună și de cei dragi nouă. Pentru ca tabloul acesta de toamnă să fie idilic, nu trebuie să ne lipsească confortul.

Atunci când vorbim de confort, vorbim în primul rând de ordine, de disciplină, de curățenie. Cum te poți simți confortabil într-o casă neîngrijită? Desigur că nu e posibil. Ei bine, în acest caz, trebuie să ai mare grijă, dacă locuiești la o casă pe sol, unde ai curte. Vei avea ceva de muncă în perioada următoare, pentru că toată curtea și grădina îți vor fi invadate de vegetația uscată, adusă de vântul tot mai rece și puternic.

Cele mai noi oferte de la eMag, pentru o toamnă confortabilă

În loc să-ți bați capul măturând toată ziua, poți apela la o soluție mult mai rapidă și eficientă. O suflantă care să aspire frunzele sau să le îndepărteze cât ai clipi este dispozitivul care nu trebuie să lipsească din garajul niciunui gospodar. Dacă îți surâde ideea, poți arunca o privire pe ofertele de la eMag. Găsești o paletă diversificată de oferte și prețuri pentru toate buzunarele.

De exemplu, poți opta pentru această Suflanta/aspirator pentru frunze si zapada Bosch Tidy 3000, care îți va fi utilă și atunci când va începe să ningă și te va scăpa de efortul de a deszăpezi cu lopata.

În al doilea rând, când vine vorba despre confort în sezonul rece, nu putem să nu ne gândim la texturile pufoase, catifelate și dense, care ne țin de cald și ne fac să ne simțim, cu adevărat, acasă.

Fie că stai la curte sau la bloc, trebuie să ai câteva pături de acest tip prin casă. Ele sunt practice, dar au și rol decorativ. La eMag găsești o varietate de dimensiuni, culori, texturi și modele, care se potrivesc oricărui tip de design interior abordat de tine.

De exemplu, această pătura pufoasa si calduroasa, de culoare gri, este extrem de versatilă din punct de vedere cromatic, iar aspectul ei te duce deja cu gândul la cum ar fi să-ți petreci o seară rece de toamnă, înfășurată în această pătură, citind romanul tău preferat. Irezistibil, nu?

Mobililerul pe care ți-l alegi în casă este și el deosebit de important. Indiferent de anotimp, mobila trebuie să respecte câteva criterii de bază: să fie de calitate, să fie practică, funcțională și confortabilă.

De exemplu, poți opta pentru un colțar extensibil, care să-ți permită să mai câștigi o cameră de dormit în casă, dar și spațiu atunci când îl strîngi. Colțarul Bonito, extensibil, cu lada depozitare, are review-uri de 5 stele, semn că alți cumpărători au fost extrem de mulțumiți de acest produs. Poate fi o alegere bună și pentru tine, dacă ești o persoană practică, cu spirit organizatoric și care pune mare preț pe spațiu amplu în încăperi.

Noi îți urăm spor la cumpărături și o toamnă cât mai frumoasă, în confortul propriei locuințe.

Citește și:
Etichete: