eMAG îți destinde atmosfera cu aceste băuturi speciale: ce poți comanda pentru barul de acasă

eMAG îți destinde atmosfera cu aceste băuturi speciale: ce poți comanda pentru barul de acasă

eMAG are sute de mii de produse pe site, iar printre acestea se numără și câteva băuturi sofisticate. Iată despre ce e vorba.

eMAG e cel mai mare magazin online și vine periodic cu oferte și promoții în fața cărora te poți abține cu greu. Are la vânzare și multe sortimente de băuturi, astfel încât poți comanda ce vrei pentru barul de acasă. Produsele sunt binevenite dacă vrei să bei un pahar de vin într-o seară sau vrei să-ți impresionezi prietenii cu un sortiment de whisky.

Ți-am pregătit o listă de băuturi din care poți alege orice vrei. Mai ales că, în perioada asta, multe produse sunt reduse.

Gamă de băuturi de la eMAG

Dacă ești în căutarea unei sticle de whisky bun, cu care să-ți impresionezi musafirii, atunci această ofertă e pentru tine. E vorba de un sortiment dintr-o ediție specială, iar producătorul îți promite un gust inconfundabil. Practic, acesta se datorează filtrării picăturilor de băutură prin cărbune de aratar.

La descriere se menționează că butoaiele care mențin whisky-ul sunt atent selecționate și amplasate într-un depozit special, unde au loc variațiuni de temperatura ce influențează intensitatea culorii precum și gustul sortimentului. Fiecare sticlă este umplută manual și inscripționată cu numărul butoiului din care este extras whisky-ul,

Unește note îmbietoare de lemn de stejar rumenit, caramel și accente discrete de cafea. Un blend al aromelor ce amână candoare, mireasma vanilie și tabac, completate elegant cu tonuri de caramel și un strop de piper. Finisajul este lung, vibrant, cu accente de lemn ars.

eMAG mai vinde și această sticlă de coniac. Sortimentul e unul care face parte, de asemenea, dintr-o ediție pe care cu greu o găsești în România, dar merită să ai așa ceva acasă. Țara de origine e Franța, sticla vine în varianta 0.7 l, iar concentrația de alcool e de 40%. Aroma e una florală, susține producătorul.

Dacă vrei să-ți impresionezi prietenii, atunci ar fi bine să te grăbești.  E vorba de o ofertă specială, pe care o găsești în această perioadă AICI.

eMAG mai are, în această perioadă, la promoție și alte sortimente de băuturi. Dacă vrei ceva deosebit din categoria spirtoaselor, te poți orienta spre o sticlă de vodkă premium. O găsești AICI la promoție, iar producătorul arată că în acest sortiment intră doar ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi grâu de toamna superior din zona Picardy și apă pură de izvor din regiunea Cognac, demineralizată și filtrată prin roca de calcar.